Barátok közt

Előző rész (2017. május 17.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 17. 21:55

Gigi teljesen aláaknázza Zsófi és Ádám kapcsolatát. Aliz és Krisztián esküvője elé máris akadály gördül. Félix végleg elbizonytalanodik a lánykérést illetően. Miklósban újraéled az András halála miatt érzett bűntudat.

Gigi elégedetten nyugtázza, hogy sikerült Ádámot és Zsófit teljesen egymás ellen hangolnia azzal, hogy elérte Zsófinál, hogy ne Ádám képeivel akarja megnyitni a galériát, Ádámnál pedig azt, hogy megsértődjön ezen. Gigi ezután úgy tesz, mintha kellemetlennek érezné, hogy a pár előtte veszekszik, és leszalad Bencével a Rózsába, ahol manipulatív céllal rögtön el is pletykálja, hogy Zsófiék a kisbaba előtt veszekedtek. Gigi ezután folytatja a játszmát: először Zsófinak, később Ádámnak ad igazat a veszekedést illetően, ennek következményeként pedig Zsófiék végül nem tudják rendezni a konfliktusukat.

 

Miután Bözsi véletlenül meghallotta, hogy Aliz és Krisztián házasodni készülnek, boldogan elújságolja Vilmosnak a hírt, és hogy mennyire örül, hogy Alizra végre rátalál a boldogság. Aliz és Krisztián azonban nem sokkal később szembesülnek a kétségbeejtő ténnyel, hogy amennyiben az esküvő után szeretnék megvenni Zsolt lakását, le kell mondaniuk a szép ceremóniáról. Mivel pedig Aliz elpanaszolja a problémát Gizellának, hamar eljut a hír az ünnepelni készülő Bözsiék fülébe is. Vajon kár volt Bözsinek előre örülnie?

 

Irma aggódni kezd, amikor Natasától megtudja, hogy Félix meg akarja kérni Emília kezét. Attól fél, hogy a férfit hatalmas kudarc fogja érni. Félix eközben romantikus programot szervezne estére Emíliának, aki azonban emlékezteti Félixet, hogy a lakóközösségbe való beilleszkedése szempontjából hasznosabb lenne, ha részt venne az esti könyvklubon. Emília ezután elpanaszolja Nórának a Félix hozzáállásával kapcsolatos aggályait, aki biztosítja arról, hogy segíteni fog a férfinak beilleszkedni. Később Natasa biztatóan elárulja Félixnek, hogy drukkol a lánykéréshez, így a férfi ezen felbátorodva megkéri Irmától Emília kezét. Arra azonban nem számít, hogy Irma válasza végleg elbizonytalanítja a lánykéréssel kapcsolatban.

 

Miután Nóra a Bandi által súlyosan megsebesített fiú ügyvédjében Ábelre ismer, próbál távolságtartóan viselkedni a férfival, Ábel azonban nem hagyja magát lerázni, ennek következtében pedig elbizonytalanítja Nórát Bandi sztoriját illetően. Nóra úgy dönt, átveszi Bandival újra az esetet, aki aggódni kezd amiatt, hogy Nóra talán nem bízik benne. Miklós meggyőzi a srácot, hogy Nóra mindent meg fog tenni a védelme érdekében, később azonban Nóra elárulja neki, hogy szerinte Bandi valamiért nem mondja el nekik a teljes igazságot a Keszthelyen történtekről. Miklós később hiába keresi Bandit, hogy megbeszélje vele a dolgot, nem találja otthon a srácot, helyette azonban egy régi, Andrástól származó emlékre bukkan, és emiatt a bátyja halála miatt érzett bűntudata újraéled.

 

#Barátok közt#veintraub gigi#kapcsolat#esküvő#felix#lánykérés#berényi miklós#bűntudat#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk