Barátok közt

Előző rész (2017. május 10.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 10. 22:05

Ágnes újabb titokzatos küldeményt kap. Vajon Félix megkéri Emília kezét? Vajon sikeresen folytatja Bandi a KisSzékes átverését? Krisztián nagy meglepetésre készül Aliz számára.

Ágnes egy újabb megdöbbentő küldeményt kap egy ismeretlen feladótól: egy kötegnyi fehér liliomot. Attila közben megkéri Deli Rózát, hogy próbálja meg kideríteni, honnan jöhetett a csomag, amit a nő meg is ígér. A rettegő Ágnes úgy dönt, hogy Lizával külföldre költözik, hogy elkerüljék Ludwig bosszúját, ha esetleg mégis életben van. Ágnes azt akarja, hogy az elutazás előtt Liza még egyszer boldog legyen Ottóval, ezért pénzt ad Ottónak, hogy mégis vigye el Lizát a Plitvicei tavakhoz.  Sem Ottó, sem Liza nem értik, hogy miért történt ez a pálfordulás. Ágnes később bevallja Attilának, hogy azt szeretné, ha Liza még egyszer jól érezné magát Ottóval, mielőtt külföldre költöznek. 

 

Emília és Nóra megbeszélik, hogy tartanak egy csajos estét Emíliánál, hogy megünnepeljék Nóra névnapját. Később Nóra fültanúja lesz annak, hogy Lászlóban és Gizellában vannak ellenérzések azzal kapcsolatban, hogy Félix ideiglenesen beköltözik a házba. Nóra felveti Emíliának, hogy Félixet be kéne vezetni a „társaságba”. Az esti összejövetel pont alkalmas lenne arra, hogy Nóra és Júlia jobban megismerjék őt, aztán majd kitalálják, hogyan kedveltessék meg a többi lakóval is. Félix, aki azt tervezte, hogy kettesben lesz Emíliával, nem túl boldog az ötlettől, de belemegy, a lánykérést viszont elhalasztja. 

 

Júlia és Attila elmondják Péternek, hogy mit tett Bandi, és hogy átköltözött Miklóshoz. Péter később elmondja Bandinak, hogy tud a megvert fiúról, de ennek dacára nem rúgja ki a KisSzékből, úgyhogy a fiúnak nem kell aggódnia. Renáta rábeszéli Bandit, hogy folytassák a külön bizniszüket. Ottó nem érti, hogy Péter miért ilyen elnéző Bandival, mire Bandi emlékezteti, hogy Lizát sem dobták ki a balhéja után, úgyhogy vagy Bandi marad, vagy Lizának is mennie kell. Később azonban egy reklamáló vendég miatt Bandi lebukik Péter előtt. Vajon ki tudja magyarázni magát?

 

Krisztián és Tóbiás elmennek megvenni az Aliznak szánt gyűrűt. Közben Kristóf Tóbiást keresi, hogy elmondja neki az Alizzal kötött megállapodását, de nem találja sehol. Rudi „áldását” adja Krisztiánnak arra, hogy megkérje Aliz kezét, és biztosítja a barátját arról, hogy teljesen rendben van a dologgal. Amíg a szomorú Aliz arról panaszkodik Zsófinak, hogy Krisztián nagyon elutasító vele, és hogy biztosan sose kérné meg a kezét, Krisztián Cukit hívja segítségül a lánykéréshez.

 

#Barátok közt#berényi ágnes#morócz emília#felix#berényi bandi#átverés#bartha krisztián#fekete aliz#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk