Barátok közt

Előző rész (2017. május 09.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 9. 22:05

Vajon hogy reagál Júlia, amikor megtudja Bandi titkát? Vajon milyen szándékkal költözik be Félix Emíliához? Vajon Aliz és Kristóf megerősítik a döntésüket a házasságukkal kapcsolatban? Ágnes nem tud szabadulni a gondolattól, hogy Ludwig küldte a kottát.

Júlia, mivel nem akarja annyiban hagyni, hogy Miklós és Nóra is titkolóznak előtte Bandival kapcsolatban, felhívja Zsuzsát, aki beszámol neki Bandi ügyéről a megvakított évfolyamtársával kapcsolatban. Az ideges Júlia először számon kéri Miklóson, hogy miért nem mondták el neki a történteket, majd beleegyezik, hogy Bandi Miklóshoz költözzön. Júlia Nórának panaszkodik arról, hogy nem tudja, jól döntött-e, amiért megengedte, hogy Bandi Miklóshoz költözzön. Később, amikor Bandi elköltözik tőlük, Júlia biztosítja arról, hogy ők továbbra is mellette állnak, Miklós pedig, amikor üdvözli a fiút az otthonában, közli vele, hogy mostantól nem eshet semmi bántódása.

 

Emília emlékezteti Natasát, hogy Félix is beköltözik hozzájuk pár hétre, amíg filmet forgatnak a villájában. Félix meg is érkezik, és kissé csalódottan veszi tudomásul, hogy Emília rohan egy megbeszélésre. Natasa biztosítja Félixet arról, hogy Emília is szívesebben lenne Félixszel, aminek Félix örül, hisz az a titkos szándéka, hogy megkéri Emília kezét. Később, amikor Natasa beszámol Emíliának Félix kétségeiről, Emília elmondja Natasának, hogy boldog Félixszel, és örül annak, ha szorosabbra fűződik köztük a viszony.

 

Miután Kristóf és Aliz spiccesen megbeszélték, hogy összeházasodnak, most arra jutnak, hogy mivel a házasság komoly dolog, átgondolják higgadt fejjel, mielőtt meghozzák ezt a döntést.  Közben Krisztián, aki úgy dönt, hogy meg akarja kérni Aliz kezét, azzal a tervvel áll elő, hogy elutasító lesz a lánnyal, hogy annál nagyobb legyen Aliz meglepetése, amikor felteszi neki a Nagy Kérdést. Kristóf Zsófinál, Aliz pedig Bözsiéknél puhatolózik az érdekházassággal kapcsolatban, és kiderül, hogy egyiküknek sincs ellenére a dolog. Amikor aztán Krisztián bántóan viselkedik Alizzal, Aliz elhatározza, hogy felesleges Krisztiánra várnia és bejelenti Kristófnak, hogy tényleg férjhez megy hozzá.  

 

Attila igyekszik megnyugtatni a kétségbeesett Ágnest, hogy a titokzatos kotta-küldemény nem jelenti azt, hogy Ludwig életben van, és megígéri neki, hogy kideríti, ki volt a feladó. Közben Ottó azzal próbálja kiengesztelni Lizát, hogy visz neki egy elektromos zongorát. Liza nagyon örül a hangszernek, de Ágnes kiborul, amikor Liza a Requiemet kezdi el játszani rajta. Ágnes Emília segítségét kéri a történtekkel kapcsolatban.

 

#Barátok közt#illés júlia#berényi bandi#titok#felix#emilia#fekete aliz#asztalos kristóf#házasság#berényi ágnes#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk