Barátok közt

Előző rész (2017. május 08.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 8. 22:05

Péter izgalmas sztorira bukkan az interjúalanyával való beszélgetés közben. Aggasztó titkok derülnek ki Bandi múltjából. Ágnes üzenetet kap a „túlvilágról”. Aliz különös egyezséget köt Kristóffal.

Péter hiába reménykedik, hogy interjúalanya, Majoros Pál lámpaláza megszűnik az alkohol hatására, a közmunkáról való forgatás továbbra is reménytelennek bizonyul. Amikor azonban Péter már végleg feladná a dolgot, Majoros váratlanul ismét elkezd beszélni elveszített szerelméről, őszintesége láttán pedig Péternek támad egy ötlete. Elhatározza, hogy dokumentumfilmjét inkább Majoros szerelmének felkutatásáról forgatja majd.

 

Miután Bandi beavatja Nórát a keszthelyi incidensének részleteibe, a nő megnyugtatja, hogy − bár tanúk nélkül nehéz lesz bizonyítani, de − Bandi tette egyértelműen jogos önvédelemnek nyilvánítható. Nóra ezután arra kéri Júliát, hogy az eset miatt − amit az ügyvédi titoktartás miatt természetesen nem árul el − legyen elfogadóbb Bandival, Miklóst pedig azzal bízza meg, hogy vegye rá Bandit, hogy mesélje el neki is az ügyet, hogy „atyai” támogatást nyújthasson neki. Miután Miklós ezt meg is teszi, felkeresi Júliát, hogy biztosítsa, kézben tartja Bandi ügyét, így a nőnek nem kell aggódnia emiatt.

 

Liza csalódottan veszi tudomásul, hogy Ottó el akarja halasztani a romantikus kirándulásukat a Plitvicei-tavakhoz, ám amikor megosztja Ágnessel az aggodalmát, rájön, hogy a srác Ágnes kérésére mondta le a programot. Liza teljesen kiborul és számon kéri Ottót a dologgal kapcsolatban, majd közli a mentegetőző fiúval, hogy úgy érzi, a kapcsolatuk nem a jó irányba halad. Ágnes csalódottan veszi tudomásul, hogy Liza nem hajlandó beszélni vele a történtek miatt, ám problémáját hamar felülírja egy váratlan küldemény, amelyről Ágnes úgy véli, csakis az eddig halottnak hitt Ludwigtól jöhetett.

 

Miközben Kristóf képtelen megegyezni a húgával a családi örökséget illetően, Krisztián azon töri a fejét, hogyan hódíthatná vissza Alizt, ám se Rudi, se Tóbiás tanácsaival nem érzi magát kisegítve. Azt pedig végképp nem sejti, hogy Zsófi eközben épp azt javasolja Aliznak, hogy felejtse el végre a kettejük kapcsolatát. Krisztián kezdi elveszíteni a reményt, ám ekkor Ádám váratlan ötlettel rukkol elő, és azt tanácsolja neki, hogy ha valóban vissza akarja szerezni Alizt, kérje meg végre a kezét. Aliz nem sokkal később tényleg házassági ajánlatot kap. Csakhogy nem Krisztiántól, hanem Kristóftól.

 

#Barátok közt#illés péter#izgalom#titok#berényi bandi#múlt#berényi ágnes#üzenet#fekete aliz#asztalos kristóf#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk