Barátok közt

Előző rész (2017. május 03.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 3. 21:50

Stellát hivatalosan is felveszik a Wittenbergerbe. Krisztián rádöbben, hogy hibázott, mikor elengedte Alizt. Júlia újabb összetűzésbe kerül Miklóssal Bandi miatt. Vajon sikerül Emíliáéknak megmenekülnie a lakásukban kialakult túszdrámából?

Megérkezik a hivatalos értesítő, Stellát felvették a Wittenbergerbe, a kislány azonban egy kicsit szomorú, mert Piros nem lehetett jelen, amikor kiderült az eredmény. Gizella, és László szeretnék jobb kedvre deríteni Stellát, ezért a sikeres felvételi megünnepléseként estére összejövetelt szerveznek a Rózsába. Stella meghívja a bulijába Ottót. Este Stella izgatottan várja Ottót, aki késve, de megérkezik. Ajándékot hoz Stellának, ám a Lizával megbeszélt találkozója miatt nagyon rövid ideig tud csak maradni. Miután Ottó elment, Gizella és Bözsi arról beszélnek, milyen jó is lehet fiatal szerelmesnek lenni, ők is lennének újra azok. Stella meghallja a beszélgetést, zavartan rohan ki a Rózsából.

 

Stella miután megtudta, hogy van esély rá, hogy Ottó feltűnik az esti buliján, randi tanácsot kér Aliztól. Krisztián jól mulat figyelve a női praktikákat gyakorló Stellát és Alizt. Ottó késve érkezik a bulira, a kétségbeesett Stella Krisztiánnal és Alizzal osztja meg aggályait. Aliz figyelemmel kíséri Stellát egész este, feltűnik neki az is, mikor Stella meghallva Bözsi és Gizella beszélgetését, kiszalad az udvarra. Aliz Stella után megy, és megvigasztalja. Krisztiánnak imponál, hogy Aliz ennyire kedves Stellához, ezért bevallja Rudinak, úgy érzi, hiba volt elengednie a lányt.

 

Miklós elmondja Nórának, hogy elfogyott a pályázati pénz a Berényi víz projektre, holott a megnyitó hat hét múlva esedékes. Júlia számonkéri Miklóst, amiért nem szólt róla, hogy felvette Bandit a Berényi Kft-hez. Nóra igazat ad Júliának, ám figyelmezteti, a kelleténél jobban felfújja ezt az ügyet. Júlia elpanaszolja Attilának, hogy zavarja, hogy Miklós kihagyja őt a céget érintő döntésekből, csakúgy, mint Bandi foglalkoztatása. Júlia már éppen megbarátkozna Bandi jelenlétével, mikor Bandi azt tanácsolja, az art café-projektből csoportosítsák át a hiányzó pénzt a Berényi víz projektbe. Júlia kiborul: Bandi most már az üzleti ügyekbe is beleszólhat?

 

Annak ellenére, hogy Gajdos túszul ejtette Emíliát, Irmát és Natasát, Emília úgy érzi, hogy a férfi nem jelent nagy veszélyt rájuk nézve. Emília beszélgetni kezd vele, megtudja, hogy Gajdos Félix ex-gondnoka, aki festményt lopott Félixtől, és most pénzt követel. Emília felajánlja neki, hogy elfelejtik a zsarolást, a képlopást és a túszejtést is, ha Gajdos szabadon engedi őket. Emília már éppen meggyőzné Gajdost, mikor a hazaérkező Félix rátámad. Gajdos azonban kicselezi Félixet, és túszul ejtve Irmát elviharzik.

 

#Barátok közt#stella#iskola#bartha krisztián#fekete aliz#szakítás#hiba#illés júlia#berényi miklós#morócz emília#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk