Barátok közt

Előző rész (2017. április 24.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 24. 22:30

Sikerül-e Bandi és Renáta közös terve? Kiderül-e, hol maradt Piros? Félix állást ajánl Rudinak. Sikerül-e végre kiiktatni az ámokfutó Szörényit?

Bandi és Renáta terve a kocsmatúrásokkal egyre jobban halad, mikor váratlanul felbukkan a KisSzékben Liza. Ottót szeretné elhívni egy koncertre, de Ottó nem szeretné egyedül hagyni Bandit. Liza érkezése megzavarja Bandiék tervét a többletbevétel szerzésére, ezért Bandi megpróbálja rávenni Ottót, hogy vigye el Lizát arra a koncertre. Ottó rááll a dologra, de a koncertre tartva összefutnak Péterrel, aki úgy dönt, ránéz az egyedül hagyott Bandira. Vajon megtudja Péter, miben sántikál Bandi és Renáta?

 

Gizella és László sehogyan sem tudják megvigasztalni Stellát, aki beleélte magát az anyja érkezésébe, és most rendkívül csalódott. Úgy döntenek, felhívják Katalint, Stella nagynénjét, hogy megtudják tőle, mik Piros tervei, mikor jönne el meglátogatni Stellát. Azonban Katalin telefonja nem elérhető. Gizella és László elmondják Stellának, hogy mi a helyzet, és megígérik neki, hogy megkeresik Pirost. Stella Júliának árulja el, mi bántja igazán: azt hiszi, nem szereti őt az édesanyja.

 

Félix elmondja Emíliának, hogy a volt gondnoka ellopta az egyik festményét, de a rablással nem fordulhat a rendőrséghez, ugyanis a festmény az illegális gyűjteményének darabja volt. Emília közli, hogy mióta újrakezdték a kapcsolatukat Félixszel, megbízik a döntéseiben, úgyhogy rábízza, mit kezd a helyzettel. Később Emília elmondja Nórának, hogy tiszta lappal kezdték újra a kapcsolatukat Félixszel. Eközben a volt gondnok megfenyegeti Félixet, hogy ha nem vásárolja vissza áron felül a festményét, további betörésekre számíthat. Félix ezért úgy dönt, állást ajánl Rudinak.

 

Attila azt hazudja Szörényinek, hogy ő a Hexafa ügyvezetője. Szörényi először lelépti díjat ajánl fel Attilának, ha kilép az üzletből, majd mikor ezzel nem jár sikerrel, utalást tesz arra, hogy ha Attila nem szakít meg minden együttműködést a Berényi Kft-vel, újra gyújtogatni fog. Szörényinek fogalma sincs, hogy Miklós és Attila csapdába akarta csalni, és Attila felvette diktafonra a beszélgetést. Mivel azonban Szörényi nem mondja ki, hogy ő gyújtogatott, Attila és Miklós úgy döntenek, hogy újra próbálkoznak: elhitetik Szörényivel, hogy Attila mégis hajlandó tárgyalni. Amikor Szörényi rájön, hogy besétált a Berényi-fivérek csapdájába, menekülni próbál. Vajon sikerül Attilának és Miklósnak megállítani az ámokfutó Szörényit? 

 

#Barátok közt#berényi bandi#renáta#piros#szabadulás#felix#vida rudi#szörényi#ámokfutó#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk