Barátok közt

Előző rész (2017. április 21.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 21. 22:30

Bandi kap még egy esélyt Pétertől. Attila szövetkezik Miklóssal Szörényi Pál ellen. Vajon Emília és Félix újra egy pár lesznek? Stella hiába várja Pirost.

Péter bejelenti Hannának, hogy nemsokára indul hozzá Hannoverbe. Bandi – Renáta tervének részeként - megkéri Pétert, vegye vissza dolgozni a KisSzékbe. Péter felajánl egy próbanapot Bandinak. Ottó nem örül Péter döntésének, és elhatározza, hogy szemmel tartja Bandit. Miután Renáta eltereli Ottó figyelmét, Bandi és Renáta elkezdi osztogatni a külföldi vendégeknek gyártott kamu italakciós szórólapokat.

 

Júlia fél, hogy elveszítik a megrendelőiket, ha nem lesz hexafájuk se az art cafe projekthez, se a pavilonokhoz. Miklós megnyugtatja Júliát, hogy meg fogja oldani a helyzetet. Júlia Miklóst okolja saját kudarcáért és nem akarja, hogy Miklós módszerei rá is rossz fényt vessenek. Ha Miklós nem korrupt, most nem lenne botrány a hexafa körül. Attila szembeszáll Miklóssal Júlia védelmében, ám végül Miklós meggyőzi, szövetkezzenek Szörényi Pál ellen. Miklós az Attilával való tervük részeként találkozóra hívja Szörényi Pált, elülteti a fülében, hogy a hexafás beszállító nem akar kiszállni az üzletből, majd elfogadja Szörényi segítségét.

 

Emília megbocsát Félixnek, amiért nem beszélt neki korábban arról, hogy ő vitte el Ludwigot a villából. Félix felkeresi Ágnest, és szeretné elmondani Ágnesnek, hogy ő vitte el Ludwigot, Ágnes ellenséges viselkedése miatt azonban úgy dönt, inkább magában tartja a mondandóját. Emília úgy dönt, hogy ad még egy esélyt Félixnek, és nem sokkal később megbeszélik, hogy újrakezdik.

 

László eldönti, hogy bemegy az iskolába érdeklődni Stella felvételijével kapcsolatban. Gizella aggódik Stelláért, aki várja Pirost. Gizella rákérdez Júliánál, nincs-e híre Pirosról, Júlia azonban nem tud semmit. László hazaér a hírrel, miszerint majdnem biztos, hogy Stellát felveszik a Wittenbergerbe. Gizella és László úgy döntenek, hogy nem mondják el a hírt Stellának, amíg nem hivatalos, Stella azonban meghallja, ahogy valószínűleg felvették. Stella hiába várja Pirost.

 

#Barátok közt#berényi bandi#illés péter#esély#berényi attila#berényi miklós#morócz emília#felix#stella#piros

Címlapról ajánljuk