Barátok közt

Előző rész (2017. április 10.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 10. 16:44

Kristóf megtudja, hogy mi okozta az apja halálát. Natasa újabb dilemma elé kerül az egyetemi kutatással kapcsolatban. Péter életében felbukkan egy rég nem látott ismerős. Ágnes levelet kap a német hatóságoktól.

Tóbiás igyekszik támaszt nyújtani a lelkileg teljesen összetört Kristófnak. Áthívja Margót, hogy vigyázzon Bencére, amíg ő átveszi Kristóf helyett a kisboltban a műszakot. Kristóf ezután leutazik vidékre, ahol megtudja, hogy az apja már jó ideje gyógyíthatatlan szívbetegségben szenvedett. Emília rávilágít, hogy Frédit valószínűleg már csak az tartotta életben, hogy még nem rendezte a kapcsolatát Kristóffal.

 

Irma szeretné, ha valaki bemenne vele a városba beszerezni egy fontos útikönyvet a világkörüli útjához. Natasának sikerül rávennie Emíliát, hogy halassza későbbre a munkát, és kísérje el Irmát. A keresett könyvet sehol nem találják, de Irma mégis reménykedni kezd, amikor az utcán belebotlanak egy mozgó könyvárusba. Bár itt is csak a szerző egy másik könyvét találják meg, rengeteget kell várakozniuk a könyvkereskedő udvariatlansága miatt. Irma kiszolgál egy vásárlót, amíg a kereskedő telefonál. A kereskedő később elnézésképpen könyvajándékot ad Irmának. Natasa fontos bejelentéssel fogadja a hazatérő Emíliát és Irmát: úgy érzi, mégis a dédapja tézisével ért egyet.

 

Mivel Júlia és Péter is ellenségesek vele, Bandi rákérdez Miklósnál, nem költözhetne-e át az ő lakásába. Miklós azt tanácsolja, hogy próbálja meg helyrehozni, amit elrontott. Bandi ezután elnézést kér Júliától és Pétertől, akik úgy döntenek, adnak még egy esélyt a fiúnak. Péter később elárulja Ottónak, hogy zavarja, hogy Hanna újabban már nem tud időt szakítani a videórandijaikra, ezért Ottó azzal próbálja meg feldobni, hogy elújságolja, estére bejelentkezett egy csinos lányokból álló csapat a KisSzékbe, hogy korcsolyás lánybúcsút tartsanak. Péter azonban azzal szembesül, hogy a lányok közt régi barátnője, az őt meglopó Renáta is ott van. 

 

Attila figyelmezteti Ágnest, hogy amíg nem tisztázódtak teljesen a vonatbaleset körüli dolgok, továbbra is legyen óvatos. Ezután arra kéri Miklóst, Júliát és Nórát, hogy amiben csak tudnak, segítsenek Ágnesnek. Ágnes és Liza viszont úgy érzik, azzal, hogy Ludwig valószínűleg meghalt, ők visszakaphatják az életüket. Később az német hatóságok beidézik Ágnest egy holttest azonosítására, Ágnes pedig megkéri Attilát, hogy tartson vele Németországba.

 

#Barátok közt#asztalos kristóf#halál#apa#kővári natasa#dilemma#kutatás#illés péter#berényi ágnes#levél

Címlapról ajánljuk