Barátok közt

Barátok közt: Ez történt a 13. héten

rtl.hurtl.hu

2017. március 31. 22:30

Gigi segítene Zsófinak megvalósítani az álmát. Péter nem tud megbízni a hirtelen feltűnt rokonban. Stella végre lehetőséget kap, hogy választ kapjon a kérdéseire. Krisztián és Aliz kapcsolata fordulatot vesz. Kristófot és Tóbiást nagy meglepetés éri a szüleikkel kapcsolatban. Miklós másnak tulajdonítja Júlia ötletét, amiből számos gond származik. Natasa egyetemi feladata érzékenyen érinti Irmát. Nóra újabb randevúja nem úgy sikerül, ahogy elképzelte. Ágnes hírt kap Ludwigról.

Piros elmeséli Stellának, hogy miért kényszerült lemondani róla, és biztosítja a kislányt, hogy a szabadulása után sokkal többet fognak találkozni. Gizella és László szomorúan látják, hogy mennyire megviselte Stellát a találkozás.

 

 

 

Zsófi nagy álma egy saját galéria lenne, Ádám szerint viszont így nem tudna elég időt tölteni a fiával. Gigi később, amikor kettesben marad Bencével, a kisfiú anyukájának nevezi magát, majd felajánlja Zsófinak, hogy vegyenek közösen galériát. Zsófi leszervez egy találkozót egy bébiszitter-jelölttel, de Gigi csellel megszabadul a lánytól, majd felajánlja Zsófinak, hogy szívesen vigyáz ő Bencére.

 

 

 

Bandi nem érti, hogy Natasa, Ottó és Péter miért vannak kiakadva azon, ahogy az egérkérdést kezelte, ezért inkább beül Miklóssal a Rózsába egy sörre. Bandi gondolkodásmódja egyre inkább megtetszik Miklósnak, de Nóra figyelmezteti őt, hogy nem formálhatja Bandit az ő képére. Péter eközben megígéri Ottónak, hogy rajta tartja a szemét Bandin.

 

 

Krisztián elmondja Aliznak, hogy nem akar egy hitel miatt megházasodni. Később Bözsi felvisz Alizhoz egy fátylat. Aliz elmondja neki, hogy az esküvő lefújva, de Bözsi ottfelejti a fátylat, és Krisztián arra ér haza, hogy Aliz épp azt próbálgatja. Krisztián kiakad, hogy a lányt nem érdekli a véleménye, és dühében szakít vele. Margó azt javasolja a bánatos Aliznak, hogy szabaduljon meg minden olyan dologtól, ami nem teszi boldoggá. Aliz összegyűjti egy dobozba az összes Krisztiánnal közös emlékét. Erre Krisztián is hasonlóképpen jár el, és kivágja a kukába az összes holmit, ami Alizra emlékezteti. Bözsi és Vilmos elhatározzák, hogy kezesekként megpróbálnak közreműködni a banki hitelfelvételnél, hogy Aliz lakást vehessen. Kiderül, hogy nem lehetnek kezesek az életkoruk miatt, azt pedig Aliz nem akarja, hogy jelzáloggal terheljék meg a lakásukat.

 

 

Margó bejelenti, hogy nem tud Bencére vigyázni, mert más dolga van, de nem hajlandó elárulni Tóbiásnak, hogy mi az. Később Tóbiás és Kristóf meglátják a titokban randevúzó Margót és Frédit. Tóbiás biztosítja Margót arról, hogy elfogadja helyzetet. Kristóf is békülne Frédivel, azonban az apja meglehetősen gorombán bánik vele, és összevesznek. Margó végleg kiadja a házsártos Frédi útját, aki ezután bocsánatot akar kérni Kristóftól. Mielőtt azonban erre sor kerülhetne, Frédi váratlanul rosszul lesz. Kristóf megnyugszik, amikor megtudja, hogy Frédit kiengedték a kórházból, és újra a hotelben van, mégsem akarja meglátogatni.

 

 

Júlia Ágnestől tudja meg, hogy Miklós ásványvízkóstolást szervez az irodába az ügyfeleknek. Előrukkol egy prezentáció ötletével, mely a cég sokszínűségét mutatná be az ügyfeleknek, de Miklós és Ágnes elutasítják az ötletét. Júlia Attilának és Bandinak panaszkodik. Bandi szerint Júlia ötlete remek, és közbenjár Miklósnál az ügyért. Amikor később Miklós elővezeti az ötletet a kóstolón, Bandit ünnepelteti, mint ötletgazdát. Júliát ez nagyon felbosszantja. Bandit is zavarja a dolog, de amikor később Júlia számonkéri rajta a dolgot, a srác azzal szereli le, hogy bár az ötlet valóban az övé volt, Bandi tette eladhatóvá. 

 

 

Natasa megtudja, hogy az egyetemi kutatásának keretében a dédapja egy tanulmányának megcáfolásában kellene közreműködnie. Hiába várják azonban Emíliával a megfelelő alkalmat, hogy beavassák Irmát a dologba, mire megtehetnék, Irma megtalálja Natasa jegyzeteit.

Nóra úgy dönt, hogy ad Bertalan Károlynak, egy korábbi randipartnerének még egy esélyt. A randi azonban borzalmasan alakul, és bár Nóra mindent megpróbál, hogy Károly tudomására hozza ezt, a férfi nem veszi a lapot. Közben Miklósnak egy jogi problémája akad, és átmegy Nórához. Nóra eljátssza, hogy Miklós a váratlanul hazaérkező férje, aki dühösen számon kéri Károlyon, mit keres itt.

 

 

Ágnes megkérdezi Rudit, hogy döntött-e már a testőrmunkával kapcsolatban. Rudi kis rábeszélés után végül elvállalja, hogy vigyáz Lizára. Később Attila érkezik Ágneshez azzal az információval, hogy Ulmnál történt egy vonatbaleset több halálos áldozattal, és az utaslistán szerepel egy bizonyos Schneider Ludwig is.

#Barátok közt#veintraub gigi#szentmihályi zsófi#álom#illés péter#bizalom#bartha krisztián#fekete aliz#asztalos kristóf#berényi miklós#illés júlia#ötlet#heti összefoglaló

Címlapról ajánljuk