Barátok közt

Előző rész (2017. március 01.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 1. 20:30

Mire költi Bözsi és Vilmos a kártérítésből származó pénzt? Hogyan sikerül Péter első interjúja a filmjéhez? Vajon Félix őszinte Emíliához? Ki segít Ádámnak a fotózással?

Bözsi és Vilmos levelet kapnak arról, hogy kártérítést kapnak az őket átverni próbáló cégtől. Nóra bíztatja Bözsiéket, hogy a pénzt tegyék be a bankba, de Bözsi és Vilmos úgy dönt, hogy azonnal elköltik a pénzt, mivel megérdemelnek egy ajándékot: egy elektromos bevásárló motort.

 

Péter végre leforgatja tervezett dokumentumfilmje első interjúját Majoros Pállal, akivel a közmunkán ismerkedett meg. Az interjú azonban szörnyen alakul, Pál folyton a kamerába néz, Péter pedig nem hajlandó kiadni a kezéből a kamerát, de a kérdéseket is ő szeretné feltenni. Miután ezen Hannával összevesznek, Hanna lelép, de Péter legnagyobb meglepetésére egy igazi operatőrrel tér vissza.

 

Emília beismeri Irmának és Natasának, hogy attól tart, nem bízik meg Félixben. Amikor Félix másnap eljön bocsánatot kérni Emíliától, felajánlja, hogy elmond egy dolgot, amiről eddig nem beszélt Emíliával. Meglepő módon Emília azonban arra kéri Félixet, hogy egyelőre ne fedjen fel semmilyen újabb titkot. Így Emília időt ad annak, hogy Félix ne bűntudatból, hanem valódi bizalomból ossza majd meg vele a dolgait.

 

Ádám szorult helyzetbe kerül, mert nem jelennek meg a Red Dhaliás lányok a fotózáson. Hanna segítségét kéri, aki Gigit küldi oda a lányok helyett. Ádám először zavarban van, de végül elfogadja Gigi segítségét, aki felajánlja, hogy őt is lefotózhatja Hanna cikkéhez. A fotózást Zsófi érkezése szakítja meg.

 

#Barátok közt#bözsi mama#vili bácsi#illés péter#felix#morócz emília#bokros ádám#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk