Barátok közt

Barátok közt: Ez történt a 8. héten

rtl.hurtl.hu

2017. február 24. 20:30

Natasa hibát követ el Hannával kapcsolatban. A kérdés csak az, hogy amit tett, az megbocsátható-e. Nóra egyre inkább egyedül érzi magát. Rudi összeveszik a lakótársaival a gyerekei miatt. Félixék romantikus vacsoráját nem várt vendég zavarja meg. Ádám és Zsófi kapcsolata újabb fordulatot vesz. Júlia próbál megoldást találni a beszállító problémára, de ez nem mindenkinek tetszik. Kristóf ráébred pánikbetegsége igazi okára. Ágnes viselkedése megijeszti Stellát. Ludwig megdöbbentő dolgot tesz.

Hanna képtelen elmondani Péternek, hogy szeretne megpályázni egy külföldi ösztöndíjat, Natasa viszont titokban beadja Hanna nevében a pályázatot. Miután bedobta a postaládába a jelentkezést, meggondolja magát, de már nem tudja visszaszerezni a levelet. Hanna eközben dönt: mégsem akar menni.

 

 

 

Rudi áthívja a gyerekeit, és beállít egy dobfelszerelést is nappaliba. Aliz dühös, mert a gyerekek nagyon zajosak, és kioktatja a fiúkat, amit Rudi is meghall. Milán és Luca spontán bulit csap a lakásban, amihez Kristóf és Tóbiás, majd Alizék is csatlakoznak. Rudi hazaérkezik, és nagyon dühös lesz, hogy az ő fiai bezzeg nem zenélhetnek. A lakótársak így új szabályokat hoznak a konfliktusmentes együttlakás érdekében. Aliz azonban beismeri Krisztiánnak, hogy ő saját kuckóra vágyik. Rudi párizsi vidámpark belépőkkel lepi meg a fiait, de a fiúk anyja, Réka lemondatja az utat és havi egyszeri látogatást enged Rudinak.

 

 

Félix és Emília romantikus vacsorát szervez. A vacsorára azonban betoppan Sas, aki zaklatott, mert Ágnes kirúgta. Emíliáék próbálják megfejteni, mi lehet Sas elbocsájtásának hátterében. Liza elmondja Ottónak, hogy szerinte Ágnes gyanúsan viselkedik, amit Milán véletlenül meghall, és továbbad Félixnek.

Hanna megkeresi Ádámot, hogy készítsen portréfotókat a cikkéhez. Ádám feldobódik a lehetőségtől, és megpróbálja megcsókolni.

 

 

Ezután Zsófi is elmegy a sráchoz a fotóstúdióba, és modellt áll Ádámnak, hogy az elő tudjon készülni a portréfotózáshoz. A közös munka hatására közeledni kezdenek egymáshoz, de a tökéletesnek ígérkező pillanatot tönkreteszi Hanna érkezése.

 

Tóbiás és Kristóf közt újra szóba kerül Kristóf pánikbetegsége, és Tóbiás azt javasolja, hogy a srác menjen el Emíliához. Emília rávezeti Kristófot, hogy az okozta a gondot, hogy édesapja mindmáig nem békült ki a fia homoszexualitásával. Kristóf elhatározza, hogy meglátogatja az apját.

 

 

 

Miklós hiába kéri számon Júliát a Kft. állandó faanyag-beszállítójának lemondása miatt, a nő kiáll a döntése mellett, azonban valójában nem tudja a megoldást a problémára. Szerencsére Attila kisegíti egy tippel. Júlia ezután azzal áll elő Miklósnak, hogy építtessék a kávézó-projekthez szükséges pavilonokat újrahasznosított építőanyagból, hexafából.

 

 

 

Stella miatt Máté is kedvet kap a Wittenbergerhez, de az Ágnes haragjától tartó Stella később közli vele, hogy mégis marad a mostani iskolájában. Máté, hogy jobb kedvre derítse Stellát, ajándékot visz neki, a kislány pedig bevallja neki, hogy miért nem mehet a Wittenbergerbe.

 

 

 

Nóra kezd lemondani egy új kapcsolat lehetőségéről. Ottó arra biztatja, hogy keressen társat online. Nóra úgy dönt, hogy nem neki való az online ismerkedés, és kétségbeesésében beállít Miklóshoz egy üveg borral. Miklós azonban nem fogadja túl lelkesen.

 

 

Gizella megkéri Ágnest, hogy tanítsa illemre Stellát. Sas megtanítja Ludwigot Liza tabletjén írással kommunikálni. Ágnes, miután meglátja, hogy Ludwig mit írt a tableten, Ludwignak támad, majd kirúgja Sast is.

 

 

Miklós javaslatát követve egy már-már visszafordíthatatlan lépésre szánná el magát, de Stella váratlan felbukkanása megzavarja. Megpróbálja elaltatni Stella gyanúját, de mivel látja, hogy a kislány nem hisz neki, megfenyegeti, hogy ha eljár a szája a látottakról, nem járhat majd a Wittenberger-iskolába. Stella annyit  bevall Gizelláéknak, hogy fél Ágnestől amiatt, ahogy Ludwiggal bánik. Ágnes hazaérve rémülten veszi észre, hogy Ludwig eltűnt. Ágnes és Liza kétségbeesetten latolgatják, mi történhetett Ludwiggal, amikor váratlan és ijesztő üzenet érkezik.

 

 

#Barátok közt#kővári natasa#hiba#holman hanna#balogh nóra#vida rudi#bokros ádám#szentmihályi zsófi#illés júlia#berényi ágnes#RTL Klub#rtl#heti összefoglaló

Címlapról ajánljuk