Barátok közt

Előző rész (2017. február 15.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 15. 20:30

Vajon szembemegy Júlia Miklós üzleti javaslatával? Bözsi és Vilmos átverés áldozata lesz. Natasa titokban elolvassa Hanna cikkét. Vajon visszaköltözik Ádám Zsófihoz?

Attila és Júlia az eljegyzés után boldogan ér haza, de Júlia siet vissza az irodába, mert intézi az kávézó-projektet. Attila megígéri neki, hogy soha többé nem akadályozza a karrierépítésben. Júlia segítséget kér Miklóstól a faanyag beszállító kiválasztásában, de Miklós kioktatja, hogy évek óta ugyanazzal a beszállítóval dolgoznak és ettől nem is akarja, hogy eltérjenek. Júlia mégis úgy dönt, hogy mást választ.

 

Bözsihez és Vilmoshoz beállít egy utazási ügynök, és közli velük, hogy nyertek egy párizsi utat. Rövid vacillálás után úgy döntenek, hogy elmennek a bemutatóra, ahol teljesen lenyűgözi őket a vendéglátás, kifizetnek tizenötezer forintot, és olvasatlanul aláírnak egy szerződést. Később boldogan újságolja Irmának a jó hírt, de amikor Irma elolvassa a szerződést kiderül, hogy Bözsiéket csúnyán átverték és háromszázezer forintnyi hitelt vetettek fel velük.

 

Hanna elkészül a cikke első változatával. Natasa felajánlja neki, hogy elolvassa, de a lány addig nem szeretné senkinek megmutatni az anyagot, amíg nincs meg a végleges változat. Hanna megköszöni Emíliának, hogy segített a cikk megírásában és Natasát is méltatja. Natasa takarítás közben véletlenül leveri Hanna kinyomtatott cikkét és elkezdi olvasni.

 

Ádám Zsófi tudtára adja, hogy bármikor szívesen újrakezdené vele a kapcsolatukat. Zsófi azonban továbbra sem biztos benne, hogy képes megbocsájtani Ádámnak, viszont felajánlja, hogy ideiglenesen visszaköltözhet hozzá. Péter elbizonytalanítja Ádámot a költözéssel kapcsolatban, mert szerinte nem túl jó ötlet összeköltözni az exünkkel. Zsófi megdöbben, amikor Hanna elmeséli, hogy milyen szörnyűségeken ment keresztül Gigi. Hanna arról győzködi a bűntudatos Zsófit, hogy ha szereti, fogadja vissza Ádámot. Amikor Zsófi meglátja, hogy Ádám kiköltözik Hannától, megörül, mert azt hiszi, hogy Ádám visszajön hozzá, de kiderül, hogy Ádám egy barátjához költözik.

 

#Barátok közt#illés júlia#bözsi mama#vili bácsi#kővári natasa#holman hanna#cikk#bokros ádám#szentmihályi zsófia

Címlapról ajánljuk