Barátok közt

Előző rész (2017. február 10.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 10. 20:30

Tóbiás alibit igazol Ágnesnek. Hogyan sikerül Kristóf kihallgatása? Sikerül végre Hannának megírnia a cikket? Miklós megcsókolja Juditot.

Tóbiás és Ágnes is az előre leegyeztetett történetet adja elő a rendőrségi kihallgatáson. Habár Gizella aggódik, Tóbiás megnyugtatja: szerinte jól sikerült a meséje, a rendőrségnek nincs oka kételkedni. Ágnes ugyanígy érzi, örömében pedig úgy dönt, hogy születésnapi partival fogja kínozni Ludwigot.

 

Tóbiás mellett Kristóf is hamis tanúvallomást tesz a zacskó fehér porral kapcsolatban, amit a rendőrség az ő lakásában talált meg. Aliz aggódik Kristóf egészségéért, miután meglátta, hogy gyógyszert szed. Aggodalmát megosztja Tóbiással, akinek később Kristóf bevallja, hogy a pánikbetegségére szed nyugtatót.

 

Hanna megkezdi a beszélgetést Gigivel a Red Dhaliáról, remélve, hogy a nőtől kapott információk előrelendítik a cikk megírásában. Gigi azonban besokall a beszélgetés közben, és visszalép. Amikor Hanna elmeséli Zsófinak, hogy Giginél járt, Zsófi kiakad, mivel szerinte Ádám és ő Gigi miatt szakítottak, így Hannának sem kellene találkoznia vele. Péter azt tanácsolja Hannának, hogy ne aggódjon Zsófi miatt, inkább koncentráljon a cikkírásra.

 

Ottó kétségbeesetten próbálja elérni Juditot, de csak Miklós segítségével sikerül. Judit úgy dönt, hogy nem lesz többé gyáva és szemtől szemben kéri fia bocsánatát, így végül sikerül kibékülnie Ottóval. Amikor Judit megkérdezi Miklóst, hogy miért hívta vissza, Miklós egy csókkal válaszol. 

 

#Barátok közt#nagy tóbiás#alibi#berényi ágnes#asztalos kristóf#holman hanna#cikk#berényi miklós#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk