Barátok közt

Előző rész (2017. február 02.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 2. 20:30

Hanna veszélyes helyzetben találja magát. Vajon milyen fenyegetést kap Rudi? Judit egy videóban fedi fel szándékait Ottónak. Júlia és Attila kapcsolata meglepő fordulatot vesz.

Zsófi riasztja Ádámot, hogy Hanna egyedül ment „akciózni”. Kasznárhoz fordulnak, aki így kénytelen értesíteni a rendőrséget, még ha ez az állásába is kerül. Ádám elmondja a hírt Péternek is, aki magát okolja. Eközben Hanna bejut a lányok közé, azonban azzal nem számol, hogy a bűnszervezet vezetője szereti „kipróbálni” az új lányokat, és pont Hannát szemelte ki.

 

Krisztián emlékezteti Rudit, hogy ideje döntenie, hogy visszaadja-e a pénzt azoknak a bűnözőknek, akiktől elnyerte pókeren. Tóbiás és Kristóf is kiakadnak, amikor rájönnek, hogy Rudi még mindig nem tüntette el a Bözsiéktől származó drogot a lakásból. Később Rudi aggasztó fenyegetéssel találja szemben magát.

 

Judit megsértődik, amiért Ottó azzal vádolja, hogy mesterkedik valamiben. Később, amikor Ottó a kölcsönvett pénzt akarja visszaadni Juditnak, véletlenül rátalál arra a füzetre, amibe Judit információkat gyűjtött össze Miklósról. Ottó számon kéri Juditot, és magyarázatot követel tőle. Amikor Judit egyedül van otthon, egy videót készít Ottónak, amiben sok mindent elmagyaráz a szándékairól.

 

Nóra összefut a házba érkező Olivérrel, a sztepptanárral. Olivér a padlást keresi, mert üzenetet kapott Júliától, hogy ott várja. Nóra később elmondja Attilának, hogy szerinte Júlia még nincs jól. A padláson magányosan iszogató Júlia végül visszautasítja Olivér közeledését. Később Júliát Attila lepi meg a padláson, mert odahúzta a szíve, és a találkozás megpecsételi kettejük eddigi kusza viszonyát.

 

#Barátok közt#holman hanna#vida rudi#judit#mayer ottó#rtl#RTL Klub#berényi attila#illés júlia#fordulat

Címlapról ajánljuk