Barátok közt

Előző rész (2017. január 20.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 20. 20:30

Vajon sikerül Emíliának jóvá tenni a hibáit? Júlia értékeli, hogy Attila a segítségére sietett Péterrel kapcsolatban. Gizella döntéshelyzet elé kerül. Mit tervez Judit Miklóssal?

Irma elmagyarázza Emíliának, miként került drog a tálalószekrénybe. Emília engesztelésül meghívja Pétert egy vacsorára, amit Péter örömmel el is fogad. Emília felkészül, hogy Milánnal is szembenézzen, vele az elcsattant pofont is meg kell beszélnie.

 

Emília és Attila békét köt egymással, aminek hatására Attila Júliának vallja be, hogy úgy érzi, elragadtatta magát, amikor Emíliát letolta. Júlia viszont beismeri, elérzékenyül attól, hogy Attila még mindig családként gondol magukra, és védelmébe vette Pétert.

 

Ágnes, majd Gizella is megkapja az idézését a tanúvallomásra, ezért egyre sürgetőbb lenne döntést hozni. Gizella ki akar tartani az igazság mellett, azonban Ágnes érvei végül elbizonytalanítják. László látja Gizellán, hogy nyomasztja valami, és bár Gizella először letagadja a dolgot, később mégis úgy dönt, ideje beszélnie Lászlóval.

 

Judit elárulja Nórának, hogy valójában azért érkezett vissza, mert szeretne Ottó javára lemondani az apanázsáról, sőt, Nórától is hamarosan kiköltözik. Judit elmondja Miklósnak is, hogy hamarosan elköltözik, ami elszomorítja a férfit. Miklós nem is sejti, hogy Judit információkat gyűjt róla. 

 

#Barátok közt#morócz emília#hiba#illés júlia#berényi attila#illés péter#kapcsolat#bokros gizella

Címlapról ajánljuk