Barátok közt

Előző rész (2017. január 17.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 17. 20:10

Vajon hogyan reagál Liza az erdei házra? Natasa és Emília tovább nyomoz a drog tulajdonosa után. Vajon mihez kezd Rudi a Félixtől kapott pénzzel? Ádám fél, hogy Gigi lebuktathatja, ezért bevall mindent Zsófinak.

Miután Ágnes kitolja Ludwigot a Lizának készített házi börtönből, Liza és Ottó belopózik, és amikor Liza rájön, hogy Ludwig a börtönt neki szánta, dührohamot kap. A tajtékzó Liza Ludwignak esik, de Ágnes és Ottó megfékezik. Ágnes megígéri Ludwignak, hogy addig folytatja a gyötrését, amíg meg nem fizet minden ellene, és Liza ellen elkövetett bűnéért.

 

Bözsi és Vilmos kétségbeesetten igyekszik biztonságos helyre rejteni a drogot, de megérkezik Aliz, aki majdnem lebuktatja őket. Bözsi úgy dönt, hogy a legbiztonságosabb, ha a táskájában hordja a drogot, de megijed, amikor a kisboltban belefut Kasznárba, ezért a raktárban helyezi biztonságba a csomagot. Emília elmagyarázza Natasának, hogy miért gyanakodott Péterre. Natasa rákérdez a dologra Péternél, aki továbbra is tagadja, hogy az övé lenne a fehér por, és Natasával új gyanúsítottat találnak.

 

Krisztián bocsánatot kér Ruditól, amiért letorkollta a sztriptíztáncosnő miatt, és arra biztatja, hogy kérjen pénzügyi tanácsot Tóbiástól, hátha be tudja fektetni a festmények kicsempészéséért kapott gázsiját. Tóbiás azonban kiábrándítja Rudit, sajnos egymillió forint kevés egy saját vállalkozás beindításához. Rudi csalódottságában felhívja egy szerencsejátékos haverját, és szerencsésen megsokszorozza a pénzét egy illegális pókerjátszmában.

 

Gigi felhívja Ádámot, mert találkozni akar vele. Kasznár jó hírrel érkezik: ejtették a vádat Ádám kiskorú aktfotózása miatti ügyében. Gigi sarokba szorítja Ádámot, amikor elmondja neki, hogy látta Zsófival, majd bedobja, hogy folytassák a kapcsolatukat. Ádám attól fél, hogy Gigi lebuktathatja, ezért bevallja Zsófinak, hogy lefeküdt a lánnyal.

 

#Barátok közt#takács liza#kővári natasa#morócz emília#vida rudi#felix#bokros ádám#veintraub gigi#szentmihályi zsófi

Címlapról ajánljuk