Barátok közt

Előző rész (2016. december 23.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 23. 20:35

Vajon hogyan reagál Attila Júlia döntésére? Vajon mit eszel ki László, hogy Tóbiást féken tartsa? Vajon hogy dönt Gigi a vízprojekttel kapcsolatban? Vajon sikerül Ágnesnek és Lizának elszökni Ludwig elől?

Miután az előző epizódban Júlia eldöntötte, hogy elválik Attilától, közli a kínosan feszengő Szilviával, hogy nem kell zavarban lennie, hiszen Attila hamarosan szabad lesz, mivel Júlia elválik tőle. Attila Szilviától tudja meg, hogy mire készül Júlia, ám Szilvia előtt úgy tesz, mintha közös döntés lett volna. Később kérdőre vonja Júliát, majd a vita hevében szenvedélyesen megcsókolja.

 

László, aki kezd kikészülni az őt egzecíroztató Tóbiástól, tervet eszel ki Tóbiás féken tartására. A terv részeként Gizellával meginvitálják egy ünnepi vacsorára a közös együttműködés örömére, később viszont mindketten eltűnnek, egyedül hagyva Tóbiást a lakásban. Megérkezik Kristóf is, akit szintén Lászlóék hívtak meg.

 

Gigi estére meghívja magához Miklóst, Ludwigot, Júliát és Nórát. Miklós a Fittlaborban összefut Ludwiggal, és kakaskodva megvitatják az esti Gigi-eseményt. Giginél azonban csak Miklós és Nóra jelenik meg, így nekik jelenti be Gigi, hogy úgy dönti el a vízprojekt sorsát, hogy kisorsolja, kié legyen.

 

Ágnes a bankett utáni reggelen azt hazudja Ludwignak, hogy edzésre megy. Ludwignak azonban gyanús a felesége viselkedése és utána megy a Fittlaborba, ahol megtudja, hogy Ágnes nem járt ott. Később telefonhívást kap Ducsai Klárától, a börtönszoba belsőépítészétől, aki elmondja neki, hogy legutóbb Ágnes vette fel a telefonját, és hogy betörtek az erdei házba. Ágnes felkészíti Lizát a szökésre, azonban Ludwig elkapja őket a lépcsőházban. Ágnes menekülni próbál, lerohan a lépcsőn, majd az udvaron kioldja a biztonsági kötelet, ami miatt egy kötegnyi fémcső az őt üldöző Ludwig fejére zuhan.

 

#Barátok közt#illés júlia#berényi attila#novák laci#nagy tóbiás#gigi#projekt#berényi ágnes#liza#schneider ludwig

Címlapról ajánljuk