Barátok közt

Barátok közt: Ez történt az 50. héten

rtl.hurtl.hu

2016. december 16. 20:35

Rudi döntést hoz Félixszel kapcsolatban. Felbukkan Stella nagynénje. Natasa és Péter a rendőrségen köt ki a tettük miatt. A Parkinson–séta nem várt eredménnyel ér véget. Liza Ottóval és Milánnal való kapcsolata bonyolódik. Attila randija Szilviával nem egészen a tervek szerint sikerül. Ludwig dühös Miklósékra és Ágnesékre is a vízprojekt kapcsán. A házban még mindig a robbanás hagy nyomot. Ádámnak folytatnia kell a nyomozást Veintraub ügyei után.

Rudi számonkéri Ágnesen, hogy beajánlotta őt Félixnek, de Ágnes leteremti a férfit. Rudi megaláztatása fokozódik, amikor egy korábban rendelt játékkonzolt Krisztián fizet ki helyette a futárnak, az utolsó csepp a pohárban pedig, hogy Krisztián biztosítja Rudit arról, ha megszorulna anyagilag, hozzá bármikor fordulhat. Rudi elvállalja a munkát Félixnél, és szabadságot vesz ki, hogy kicsempéssze Félix festményeit az országból. Alizt és Lucát is magával akarja vinni, hogy családnak álcázva kevésbé keltsenek gyanút. Krisztián számon kéri Rudit, aki bevallja barátjának, hogy miért van szüksége Alizra és Lucára.

 

 

 

Gizella meggyőzi Lászlót, hogy az egymilliós büntetés kifizetése érdekében bele kell vágniuk a személyi kölcsönbe. Feltűnik Stella nagynénje, Katalin, aki szeretné rendbehozni a kapcsolatát Stellával, és állítása szerint már lemondott az alkoholról is. Lászlóék végül egy közös vacsorát szerveznek Stella nagynénjével, ahol azonban véletlenül kiderül, hogy Katalin mégsem hagyott fel az ivással, így Lászlóék kidobják a nőt a lakásból.

 

 

Natasa hiába próbálja rábeszélni Pétert, hogy vigyék vissza a meglovasított motorcsónakot, Péter előbb elviszi Natasát egy körre. Később a rendőrőrsre kerülnek a motorcsónaklopás miatt. Mivel Péter nem akar Natasának bajt, magára vállalja az összes felelősséget a motorcsónaklopással kapcsolatban. Amíg Emília azt reméli, hogy ezzel egy életre kipipálhatja Natasa a vad dolgokat, Júlia elmondja Nórának, hogy igazából büszke Péterre, amiért nem akar kibújni a felelősség alól.

 

 

Sokan eljönnek a Parkinson-sétára, de a Parkinson szakértő dugóba került, ezért nem tudja megtartani a beszédét. Végül Bözsi tart beszédet, és a Parkinson-séta nagy sikernek bizonyul. Később Bözsi arról kezd beszélni Vilmosnak, milyen jó lenne, ha hasonlóan össze lehetne szedni pénzt egy indiai utazásra. Vilmos Irmához fordul segítségért, és Alizékkal együtt meglepetést készítenek Bözsinek: egy kis Indiát rendeztek be a nappaliban, füstölőkkel és zenével.

 

 

Liza a parkban összetalálkozik Ottóval. Erika azt ajánlja Ottónak, hogy ezentúl vegyék komolyan a kapcsolatukat. Eközben Liza tudatja Milánnal, hogy köztük csak barátság lehet. Ottó és Liza egy későbbi beszélgetése csókban végződik, amit a csalódott Milán is meglát. Ottó beajánlja Péternek Lizát pultozni a KisSzékbe. Péternek feltűnik, hogy Ottó nagyon szeretne a lány közelében lenni.

 

 

 

Attila elkéri Miklós lakását, hogy kettesben vacsorázhasson Szilviával. Bár Attila és Szilvia randevúja máshogy alakul, mint ahogy azt Attila elképzelte, azért a férfinak tetszik a nő családcentrikussága, aki a randi után siet haza a gyerekeihez. Közben Miklós Júliával és Péterrel tölti az idejét, akik sokkal jobban szórakoznak, mint Attiláék.

 

Júliának sikerül rávennie Gigit, hogy írja alá a meghatalmazást, miszerint Júlia képviselheti őt a vízprojekt pénzügyi ellenőrzésén. Később bűntudata támad Gigi megvezetése miatt, amikor a lány őszinte hálával kijelenti, Júlia egy életre lekötelezte őt. Eközben Ludwig is tudomást szerez az előrehozott ellenőrzésről, és számon kéri Miklósékon a trükköt. Habár Miklósék mindent tagadnak, Ludwig Ágnesnek támad azzal, hogy tudja, ő és Liza is szerepet vállaltak Miklósék ármánykodásában, majd Gigivel is minősíthetetlen hangnemben beszél, így a nő kidobja őt a lakásából.

 

 

Másnap megfenyegeti Lizát is. Júlia próbálja rábírni Miklóst, hogy foglalkozzon a kávézó projekttel, de Miklós nem hajlandó erre. Nóra figyelmezteti Júliát, hogy Kerekes más cégekkel is tárgyal, ezért Júlia úgy dönt, hogy Miklós nélkül vág bele a projektbe. Miklós úgy érzi, hogy egyedül maradt a Gigi elleni hadjáratában, de Nóra ráébreszti a fő problémájára, ami az, hogy képtelen elengedni a dolgokat.

 

Miután Kasznár közli Ádámmal, hogy a megtalált zárójelentéssel nem jutott előbbre a nyomozás, rábeszéli a férfit, hogy folytassa a Gigi utáni nyomozást. Ádám új feladata, hogy felderítse, mi van Giginél egy rejtett széfben. Ádám megtalálja a széfet, de nincs ideje kinyitni. Eközben nem is sejti, hogy Zsófi követte őt, és meglátja, amikor csókkal búcsúzik el Gigitől.

 

 

#Barátok közt#vida rudi#felix#stella#kővári natasa#illés péter#bözsi mama#ottó#berényi attila#schneider ludwig#berényi kft.#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk