Barátok közt

Előző rész (2016. december 09.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 9. 20:35

Emília és Milán kapcsolata rendeződni látszik. Félix munkát ajánl Rudinak. Milyen őrültséget eszel ki Péter? Miklós elintézi, hogy Gigi ne juthasson ki a lakásából.

Emília visszaadja a Milán zsebéből előkerült óvszert, és a fiú megpróbálja zavarba hozni. Ám Emília ezúttal jófej, és megdicséri a fiút, hogy felelősségteljes. Ez Milánnak is imponál. Úgy tűnik, Emília és Milán végre szót értenek.

 

Ágnesnek feltűnik, hogy Rudi még mindig utálja a munkáját a KisSzékben. Félix üzleti segítséget kér Ágnestől, aki először nem hajlandó bármit is elintézni neki. Amikor Félix megfenyegeti, hogy elárulja Ludwignak, hogyan tört be Ágnes Félixhez, Ágnes Rudit ajánlja Félixnek, hiszen ő már vett részt korábban is illegális tevékenységekben. Félix felkeresi Rudit egy ajánlattal: segítsen neki kicsempészni a lopott, nagyértékű festményeit az országból.

 

Natasa megtudja, hogy Miklós elkaszálta Péter dokumentumfilmjét, ezért viselkedett vele ingerülten. Natasa és Péter kölcsönösen bocsánatot kér egymástól, majd együtt indulnak csatangolni, hogy kiszellőztessék a fejüket. A folyóparton Péter hirtelen ötlettel elköt egy motorcsónakot, és arra invitálja Natasát, hogy menjen vele.

 

Liza – Júlia megbízásából – moziba hívja Ludwigot. Ágnesnek nem tetszik az „apa-lánya” program, és miután megtudja, hogy Júlia áll a háttérben számon kéri sógornőjén, hogy mit akar Lizától. Közben Miklós látogatást tesz Giginél, és távozóban megbütyköli Gigi kilincsét, bezárva ezzel a nőt a lakásba. Amikor Gigi észreveszi ezt, már túl késő, nem fog tudni odaérni az ellenőrzésre. Gigi először Ludwigtól, majd Attilától kér segítséget, aki azt javasolja, hogy Gigi Júliát kérje meg arra, hogy képviselje őt az ellenőrzésen. 

 

#Barátok közt#morócz emília#markovics milán#kapcsolat#felix#vida rudi#illés péter#berényi miklós#gigi

Címlapról ajánljuk