Barátok közt

Előző rész (2016. december 08.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 8. 20:35

Hogy alakul Péter filmes karrierje? Vajon mit talál Emília Milán szennyesében? Vajon sikerül Félixnek leszámolnia a múlttal? Júlia egy nem várt személytől kér segítséget.

Péter egy pályázatra is be akarja adni a vízüzemről készülő dokumentumfilmjét, de Miklós leállítja az egész filmkészítést. A csalódott Péter Hannának önti ki a szívét, aki azt javasolja, hogy forgasson másról filmet, mire Péter kiakad, hiszen az egy hónapos határidő túl rövid ehhez. A rosszkedvű Péter végül Natasával is összeveszik.

 

Milán a bisztróban ismét találkozik Lizával, és megpróbál összebarátkozni vele. A lánynak nincs sok kedve az ismerkedéshez, Milán azonban nem adja fel. Emília meglátja őket, és megkönnyebbülve biztosítja arról Irmát, hogy Milánt még nem érdeklik komolyan a lányok. Később viszont egy óvszert talál a fiú egyik nadrágja zsebében.

 

Ludwig megsürgeti Félixet a tartozása miatt, mert minél előbb ki akarja Gigit vásárolni a vízprojektből. Habár Félix tudja, hogy nincs elég pénz a számláján, nem vallja be. Emília érzi, hogy valami nyomja Félix szívét. Félix megígéri a nőnek, hogy megszakítja a kapcsolatot Ludwiggal. Később Félix elmondja Ludwignak, hogy nincs pénze, mert sokba kerül a lakások renoválása, mire a dühös Ludwig kijelenti, hogy akkor Félix például tegye pénzzé az értékes festménygyűjteményét.

 

Miklós elhatározza, hogy nem várhatnak tovább ölbe tett kézzel arra, hogy visszaszerezzék Gigitől a vizet, és kitalál egy hosszútávú tervet, amiben Attila segítségét kéri. A negyedéves pénzügyi ellenőrzés időpontját előrehozatja Attilával, és megpróbálja elérni, hogy se Gigi, se Ludwig ne tudjon megjelenni rajta. Júlia Lizához fordul segítségért Ludwig elérhetetlenné tételével kapcsolatban.

 

#Barátok közt#illés péter#markovics milán#felix#múlt#illés júlia#segítség#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk