Barátok közt

Előző rész (2016. október 20.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 20. 22:10

Gizelláék elárulják Stellának, hogy hol fognak lakni a jövőben. Vajon Miklósnak sikerül kiszabadulnia Veintraub fogságából? Vajon mire jön rá Júlia Miklós eltűnésével kapcsolatban? Hogyan dönt Emília Félixszel kapcsolatban?

Félix bejelentése után Gizella és László örülnek, hogy végül mégsem kell elköltözniük és a Kertész lakást is elhagyhatják hamarosan. Máté szomorúsága is elillan, amikor Stella megosztja vele a jó hírt, hogy itt maradnak a házban.

 

Miklós rájön, hogy hiába írta alá a szerződést, Veintraub addig nem fogja elengedni, amíg le nem telik a vízprojekt átíratásának átfutási ideje. Miklós sikertelenül támadja meg Veintraubot a mankójával, ezért Veintraub az ágyhoz bilincseli. Később Miklós majdnem megszerzi Veintraub mobilját, de mégsem sikerül. Nem menti meg senki Miklóst?

 

Attila megtudja, hogy a Berényi víz-projekt új projekt tulajdonosa egy Kiss János nevű ember által képviselt cég, aki azonban nem tud Attila számára hasznos információval szolgálni, így a férfi letesz a további nyomozásról. Júlia azonban felfedez egy furcsaságot az aláírt szerződésen: Miklós csak a vezetéknevét írta rá, pedig korábban mindig kiírta a teljes nevét. Attila szerint ebben nincs semmi furcsa. Júlia Ágnessel osztja meg aggodalmait, aki szintén gyanúsnak tartja, hogy Miklós pár nappal az eltűnése után mondott le az álomprojektjéről. Ráadásul Ágnes összefüggést vél felfedezni a Félix vallomásában elhangzottak és Miklós eltűnése között. Júlia és Ágnes ezért találkozóra hívja Félixet, és ultimátumot adnak neki: vagy elviszi őket a Veintraubbal és Ludwiggal való találkozójuk helyszínére, vagy Ágnes feljelenti a férfit a lopott festményei miatt.

 

Natasa aggódik, amikor látja, hogy Emília szomorú Félix miatt. Emília csalódott saját magában, hiszen láthatta volna, hogy valami nem stimmel Félixszel, de hagyta, hogy az érzelmei vezéreljék. A lakók is mérgesek rá, amiért képes volt bizalmat szavazni Félixnek. Natasa azt tanácsolja Emíliának, hogy hallgasson inkább a szívére és ne törődjön azzal, hogy a lakók mit gondolnak. Ha úgy érzi, hogy Félix megérdemel még egy esélyt, akkor adja meg ezt neki. Képes lesz erre Emília?

 

#Barátok közt#bokros gizella#stella#berényi miklós#veintraub#illés júlia#morócz emília#felix

Címlapról ajánljuk