Barátok közt

Előző rész (2016. október 13.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 13. 22:10

Vajon megtalálja-e a családja az eltűnt Miklóst? Vajon Emília kideríti-e, hogy miért volt Félix Ágnessel? Mit tervez Gizella a lakásukkal kapcsolatban? Hogyan alakul Margó látogatása?

Ágnes, Nóra és Attila megtalálja Miklós nyomait, de Miklóst nem. Nóra szeretné tudni, hogy Rolandnak volt-e köze Miklós eltűnéséhez. Roland megbántódik, és szeretné megszakítani a kapcsolatát Nórával. Júlia bevallja Péternek, hogy elvetélt, és elmondja neki, hogy Miklós eltűnt. Attila, Júlia és Nóra végül úgy dönt, hogy értesítik a rendőrséget Miklós eltűnéséről.

 

Félix elmondja Emíliának, miért volt Ágnessel, de később Emília bevallja Natasának, hogy szerinte Félix nem mondott neki igazat. Mindketten úgy gondolják, Ágnes rossz hatással van Félixre. Ezért Natasa az Ágnessel folytatott üzleti megbeszélésen kimérten viselkedik Ágnessel, így Ágnes úgy dönt, tisztázza a helyzetet Emíliával, szeretné neki elmondani, mit, és miért csináltak Félixszel.

 

László nagyon megharagszik Gizellára, amiért Gizella a tudta nélkül már a költözést fontolgatja. László nem szeretné feladni a lakást, hiszen ide köti minden. Gizella azonban aggódik, hogy Stellának így nem tudnak megfelelő körülményeket biztosítani. Vilmos arra biztatja Lászlót, törekedjen a kompromisszumra. Bözsi pedig azt tanácsolja Gizellának, hogy tegye azt, ami a legjobb Stellának. Ezért Gizella megkeresi Félixet azzal, hogy érdekelné Félix ajánlata a lakásvásárlással kapcsolatban.

 

Tóbiás és Margó kölcsönösen figyelmeztetik egymást, hogy ne keltsenek fölösleges feszültséget a családi uzsonna során. Ennek ellenére Margó epés megjegyzést tesz az uzsonna közben, amitől megfagy a levegő az asztalnál. Később, miután már lenyugodtak a kedélyek, Margó megtalálja Kristóf kitüntetését, amiről Kristóf nem mesélt Tóbiásnak, ezen mindannyian megdöbbennek.

 

#Barátok közt#berényi miklós#morócz emília#berényi ágnes#felix#bokros gizella#margó

Címlapról ajánljuk