Barátok közt

Előző rész (2016.október 12.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 12. 22:10

Gizella hirtelen döntést hoz Stellával kapcsolatban. Vajon hogyan alakul Félix és Emília kapcsolata, miután Félix nem ment el a randijukra? Vendég érkezik Tóbiásékhoz. Attila, Nóra és Júlia elveszítik Miklós nyomait.

Ádám tanácsára Gizella utána néz egy alapítványi iskoláknak, és úgy dönt, Stellát beíratja oda. Stella lelkesen fogadja a hírt, mivel ott fociórák is vannak. Csak László lepődik meg a hamar jött ötleten, különösképp akkor, mikor Gizella közli vele, ehhez jó lenne, ha meghallgatnák és elfogadnák Félix lakásvételi ajánlatát.

 

Emília nem érti, Félix miért nem jelent meg a randijukon, ám Natasa felnyitja a szemét, hogy talán valami baj is történhetett. Emília megijed, mikor Félix nem veszi fel a telefont sem. Miután azonban véletlenül Ruditól meghallja, hogy Félix Ágnessel ment el, megharagszik a férfira. Félix hamarosan beállít, és megpróbál bocsánatot kérni. Ehhez azonban be kellene vallania, mi dolga volt Ágnessel.

 

Tóbiás arra kéri a kikapcsolódni induló Ádámot és Zsófit, hogy hagyják otthon estére Bencét, mert Margó meglátogatja őket. Zsófi vonakodva ugyan, de belemegy. Kristóf még mindig a rosszul sikerült bevetés miatti lelkiismeret-furdalásával küzd, amit csak tetéz, hogy közben kitüntetést is kapott a mentés miatt, ráadásul majdnem lebukik Tóbiás előtt. Később megérkezik Margó, és mind a négyüket: Tóbiást, Kristófot, Ádámot és Zsófit is közös uzsonnára kötelezi.

 

Nóra és Ágnes továbbra is az eltűnt Miklós után kutat, és bár Attilának az elvetélt Júliát kéne segítenie, ő is inkább Miklós keresésére siet. Miután nyomokra bukkannak, Attila kénytelen bevallani a rendőröket értesíteni akaró Nórának, hogy ő verekedett Miklóssal a baleset előtt, és emlékei szerint lehet, hogy kilökte őt Júlia autója elé. A keresés egy ponton túl azonban megakad: a nyomok véget érnek. 

 

#Barátok közt#bokros gizella#stella#felix#morócz emília#nagy tóbiás#berényi attila#illés júlia#balogh nóra

Címlapról ajánljuk