Barátok közt

Előző rész (2016. szeptember 27.)

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 27. 22:10

Kristóf egy tűzeset, Tóbiás a per fejleményei miatt elkeseredett. Vajon rájön-e valaki Ottó és Stella közös titkára? Miklós féltékenységből visszaél Roland jóindulatával. Igazolja-e bármilyen nyom Ágnes gyanúját Félixszel kapcsolatban?

Tóbiás megkéri Kristófot, hogy ha tud, legyen jelen az ügyvéddel való találkozón. Kristófot azonban a műszak végén egy nagy tűzesethez riasztják, ami miatt nem tud részt venni a találkozón. Tóbiás megtudja Petrik Gedeontól, hogy olyan bírónőt kaptak, aki mindig az anya javára ítéli a gyermeket. Ez annyira felzaklatja Tóbiást, hogy nem veszi észre, hogy Kristófot nyomasztja valamit. Így végül Kristóf nem tudja megbeszélni Tóbiással, hogy mi is történt a tűzesetnél.

 

László és Gizella meglepődik azon, hogy Stella milyen lelkesen jár szolfézsra, nem is sejtik, hogy helyette focizni jár. Ottó menetrend szerint elviszi Stellát. Később László úgy dönt, ő megy ma el Stelláért. Ottó nem bírja erről lebeszélni, így Stella lebukik László előtt.

 

Roland beugrik Nórához, ahol felajánlja, hogy megjavítja a robbanásban megsérült ajtaját. Miklós megkéri Rolandot, hogy javítson meg nála is valamit, és a többi lakónak is beajánlja Rolandot, aki udvariasan segít mindenkinek. Nóra megneszeli a dolgot, dühös lesz, és számon kéri Miklóst, amiért ugráltatja a kedves Rolandot. Miklós azonban, úgy látja, hogy Nóra az, aki nem tiszteli Rolandot. Nóra ezért megint bűntudatot érez.

 

Attila rábólint Ágnes kérésére, és nyomozni kezd Félix után. Emíliával beszélve kideríti, hogy Félix gázszagot érzett, ezért ment le a pincébe, ráadásul előre figyelmeztette Emíliát, hogy ne kapcsolja fel a villanyt, mintha sejtette volna, hogy a kapcsoló zárlatos. Pétertől megtudja, hogy Félix már a palackok levitelében is segített, és akkor még hibátlanul működött a villanykapcsoló. Attila végül beszámol Ágnesnek az eddig begyűjtött információkról, amik megerősítik Ágnest abban, hogy nem csak képzelődik. Lehet, hogy Félix rosszban sántikál.

 

#Barátok közt#nagy tóbiás#mayer ottó#berényi miklós#berényi ágnes#felix

Címlapról ajánljuk