Barátok közt

Előző rész (2016. szeptember 22.)

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 22. 22:00

Vajon élve kijut Emília és Félix a pincéből? Vilmos és Aliz kénytelen újratervezni az életet Bözsi távollétében. Vajon boldoggá tudja tenni Stellát az új családja? Zsófi Ádám támogatásával próbálja rendezni a viszonyát Tóbiással.

A tűzoltók kimentik Emíliáékat a pincéből. Emília épp akkor bukkan fel az udvaron, amikor hazaér Irma és Natasa a színházból. Natasa a biztonság kedvéért kórházba viszi az anyját, és Félix is kórházba kerül. A kórházból hazaérve Emília tovább aggódik, mert a szerinte hősies Félix állapota kritikus. 

 

A Kertész-lakásban óriási a rendetlenség, halomban áll a mosatlan. Irma rávezeti Vilmost, hogy ideje lenne besegíteni a házimunkában. Vilmos szerint Aliznak kéne rendet tartania. A felháborodott Alizt Krisztián hűti le, és felvilágosítja, hogy Bözsi lábadozása alatt Aliznak és Vilmosnak együtt kell majd működnie. Aliz és Vilmos kibékülnek, sőt elhatározzák, hogy sétát szerveznek a Parkinson-kóros betegekért.

 

Lászlóéknál éppen zajlik a zsúr, amikor bekövetkezik a robbanás. A gyerekek megijednek. Amíg Gizella és László az udvaron intézkedik, Stella gombfocival deríti jókedvre a gyerekeket. Stella elmeséli Lászlónak és Gizellának, hogy egy ismeretlen bácsi küldte be őket az udvarról. László és Gizella furcsállják a dolgot, de alapvetően hálásak az idegennek. László és Gizella azon aggódik, hogy Stella a sok viszontagság miatt biztos nem is akar már velük élni. Stella viszont közli, hogy soha életében nem volt még ilyen boldog, és tetszik neki a sok izgalom.

 

Zsófi az ügyvédjével, Dr. Kéryvel beszél a perről, és kiderül, hogy Zsófi nem tarthatja magánál Bencét, mert azzal jogsértést követ el. Zsófi nem tudja rávenni magát arra, hogy elvigye Tóbiáshoz Bencét, de Ádám kedvesen meggyőzi azzal, hogy ő is vele megy. Zsófi és Ádám beállít Tóbiáshoz, aki nagyon meglepődik és megörül a kicsinek. Zsófi nehezen, de közli, hogy Bence éjjelre is maradhat. Tóbiás örül. Zsófi szomorú ugyan, mert rettenetesen hiányzik neki Bence, de megköszöni Ádámnak, hogy végig mellette volt. Ádám szerint Zsófi végre bebizonyította, hogy jó anya. Zsófi megcsókolja Ádámot. Szenvedélyes csókolózásba kezdenek.

 

#Barátok közt#morócz emília#felix#vili bácsi#fekete aliz#bözsi mama#stella

Címlapról ajánljuk