Barátok közt

Előző rész (2016. szeptember 07.)

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 7. 22:00

Bözsi aggódik, hogy a második házassága nem lesz hosszú életű. Vajon hogy tetszik László focicsapatának az új csapattag? Vajon Miklós hajlandó lesz elvégeztetni az apasági tesztet? Vajon ki kerül ki nyertesként Ágnes és Félix harcából?

Miután a szomszéd belemegy, hogy Vilmosék nála hagyják Cukit, a Kertész család búcsút vesz a kutyától. Amikor később Vilmos és Bözsi végre kettesben maradnak az esküvő után, Bözsiből kibukik, fél, hogy a műtétje miatt a második házassága nem lesz hosszú életű. Vilmos azonban biztosítja újdonsült feleségét arról, hogy bármi történjék is, ő az esküjéhez hűen mindenben Bözsi mellett áll majd.

 

Mivel Stella véletlenül meghallja, amint László elárulja Gizellának, hogy nem gondolta komolyan, hogy bevenné Stellát a focicsapatába, a kislány elszökik. Gizella tűvé teszi a környéket, amikor pedig végül megtalálja, megígéri Stellának, megbeszélik Lászlóval ezt a focikérdést. Gizella legnagyobb meglepetésére azonban László maga ajánlja fel Stellának, hogy bemutatja a csapatnak, mint az új hátvédet. De vajon mit szólnak a fiúk ahhoz, hogy László egy lánnyal bővítené a focicsapatukat?

 

Miután Miklós megtudta, hogy Júlia várandós, arra is rájön, a nőnek egyelőre fogalma sincs, Attilától vagy tőle esett-e teherbe. Júlia hiába próbálja meg rábeszélni Miklóst egy apasági tesztre, a férfi hallani sem akar a dologról, és kijelenti, ennek a gyereknek nem szabad megszületnie. Júlia teljesen összetörik. Később azonban Attila gondoskodó megnyilvánulásának hatására mégis összeszedi magát, és elhatározza, rábeszéli Miklóst az apasági tesztre. Miklós pedig végül rá is bólint a dologra. De vajon milyen feltétellel?

 

Ágnes ugyan sejti, hogy nem csak ő, de Félix is szerepet játszik, és a férfi meghívása valójában csapda, mégis átugrik a férfihoz, hogy folytassák a korábban Ágnes által hazudott jótékonysági aukció részleteinek megbeszélését. Amikor Félix sarokba szorítja Ágnest, és magyarázatot követel arra, miért nem emlékszik semmire Ágnes első „baráti” látogatásának estéjéről, a nő kiszúr egy régi fényképet, melyen a férfi két, Ágnes számára igen jól ismert személlyel pózol, így pár pillanattal később már Ágnes szeretné, ha Félix magyarázattal szolgálna néhány dolgot illetően.

 

#Barátok közt#bözsi mama#novák laci#berényi miklós#berényi ágnes#felix

Címlapról ajánljuk