Barátok közt

Előző rész (2016. augusztus 12.)

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 12. 21:25

Ágnes érdeklődni kezd Félix múltja iránt. Nóra meglepő tervet eszel ki, hogy támogassa Ottót. Vajon Attila rájön, tényleg van-e Júliának szeretője? Miklós és Júlia nem sejti, hogy valaki minden szavukat lehallgatja.

Emília őszintén elmondja Ágnesnek, csak a lánya védelmében ment bele, hogy élő rádióadásban vallja magát alkalmatlannak a pszichológusi pályára, de Ágnes akkor sem tudja visszavenni az alapítványhoz. Ugyanakkor Félix együtt érez a nővel, és hazafelé megcsókolja. Közben Krisztián elárulja Ágnesnek, amit megtudott Félixről: a férfi a feketepiacról szokta beszerezni a műalkotásokat. Ágnes felbéreli Krisztiánt és Rudit, hogy törjenek be Félixhez, és fotózzanak le minden festményt, ami a falon függ. Vajon mit tervez Ágnes?

 

Miután Ottó tudomást szerez a szerződésről, melynek értelmében Nóra pénzzel tartozik nekik, Ottó nem tudja, hihet-e az anyjának. Judit elhozza a szerződést megmutatni Ottónak, és közben össze is barátkozik Péterrel. Ezalatt Nóra azon töri a fejét, honnan teremtse elő a pénzt. Előbb Ágnestől kér kölcsön, aki nemet mond, majd beállít Miklóshoz, hogy visszakérje a pénzét a víz bizniszből, amiről korábban már lemondott. Mit tesz Miklós?

 

Miklós kezd berezelni, amikor Attila elújságolja, hogy nyomon van Júlia szeretőjével kapcsolatban. És valóban, Hanna – bár majdnem lebukik Péter előtt – jó pár dolgot kiderít a vélt szeretőről – Rolandról. Attila megdicséri a lányt, és elismeri rátermettségét a magánnyomozó asszisztensi posztra. Nem is sejti, hogy mennyire tévúton jár Júlia és Roland kapcsolatát illetően. Sikerül Attilának kiderítenie az igazságot?

 

László és Gizella azon tanakodik, hogyan bizonyíthatnák, hogy Stellát bántalmazzák a rokonai – még ha ennek fizikai nyoma nincs is. László Attilától kér segítséget, aki egy lehallgató készüléket ad Lászlónak, amit László elrejt Stella kiselefántjában, azt remélve, hogy egy hangfelvétel lebuktathatja a nevelői otromba verbális bántalmazását. Azonban Stella a szomorú Máténak ajándékozza a játékot, ami így még érdekesebb dolgokat leplez le: Miklós és Júlia beszélgetését. Mit tesz Attila?

 

#Barátok közt#berényi ágnes#felix#balogh nóra#mayer ottó#berényi attila#illés júlia#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk