Barátok közt

Előző rész (2016. augusztus 04.)

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 4. 21:25

Vajon hogy fogja Ágnes visszaszerezni Félixtől a felajánlott képet? Natasa félelmetes helyzetben találja magát. Bözsi sorsdöntő elhatározásra jut. Vajon mi áll Zsolt Krisztiánnak szóló levelében?

Ágnes örül, hogy jól sikerült a koktélpartija, de az viszont nagyon bosszantja, hogy pont Félix kapta meg a Köles Géza képet. Megpróbálja visszavásárolni tőle, de Félix nem áll kötélnek. Ágnes bosszút forral, és megpróbál információt szerezni Félixről. Krisztiántól megtudja, hogy melyik tisztítóba jár Félix, majd Félix feleségének kiadva magát megtudja tőlük Félix címét. Később Krisztián azon kapja Ágnest, hogy Zsolt irodájában kutat Kampó elérhetősége után.

 

Natasa és Péter nem is sejtik, hogy Hannát elrabolták, és a megadott címen Natasára is ugyanez a sors vár. Amikor Natasa megjelenik, Hanna helyett Sallaival találkozik, aki őt is a székhez kötözi, és elmondja, hogy meg fogja bosszulni rajta Emília „bűneit”. Míg Natasa az életéért retteg, Sallai az ígéretéhez híven elengedi Hannát, de a lánynak fogalma sincsen, merre van, és kitől kérhetne segítséget. És vajon mi lesz Natasával?

 

Bözsit nyomasztja, hogy puszta szeretetből teljesen rátelepszik a családja, és mindenről a feje felett döntenek. Bözsi nem akarja, hogy Vilmos a műtétje miatt eladja a halastavat, de Vilmos eltökélt, és nem hagyja, hogy Bözsi beleszóljon a döntésébe. Bözsit egyre inkább elkeseríti, hogy mindenki csak segíteni akar neki, akár kéri, akár nem, de rá már nincs szüksége senkinek, ezért elhatározásra jut, és amikor senki sem látja, titkon elhagyja az otthonát.

 

Zsolt Krisztiánhoz írott levelében az áll, hogy Zsolt ráhagyja a bisztró vezetését. Krisztián nem örül, mert így most egy darabig Magyarországon kell maradnia, és nem lehet Yolandával, a szerelmével. Krisztiánnak fogalma sincs, honnan tudna annyi pénzt szerezni, amennyi Yolanda családjának kell, hisz Zsolt távozásával tőle már nem tud kérni, és habár Rudi azt javasolja, hogy akkor kérjen Ágnestől, Krisztián ezt a lehetőséget is elveti. Krisztián szomorúan elolvassa még egyszer Zsolt levelét, amelyből kiderül, hogy Zsolt Mexikóba utazott megoperáltatni magát, mert egy titokzatos betegségben szenved.

 

#Barátok közt#berényi ágnes#felix#kővári natasa#bözsi mama#döntés#bartha zsolt#bartha krisztián#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk