Barátok közt

Előző rész (2016. június 24.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 24. 21:25

Vajon beletörődik Zsófi, hogy nem láthatja Bencét? Vajon Hanna segíthet Péteren? Hogyan alakul Krisztián sorsa? Nóra szeretne azonnal hozzájutni az őt illető pénzhez.

Miután Zsófi visszaadja Bencét a mit sem sejtő Kristófnak, a fiú hazaviszi a kicsit Tóbiáshoz, aki halálra aggódta már magát, amiért olyan sokáig sétáltak. Végül Tóbiás belátja, hogy nem volt miért aggódnia, és megkéri Kristófot, hogy legyen teljes értékű tagja az apasegítő rendszernek. Amikor azonban Ádám megtudja, hogy Zsófi inkognitóban találkozott Bencével, aggódni kezd.

 

Hanna hallani sem akar arról, hogy Péter titokban nála lakjon, ezért Ottó ajánlja fel a segítségét Péternek, hogy kitalál számára valami megoldást, hogy ne kelljen visszamennie az elvonóra, és haza se kelljen költöznie. Elcseni a Berényi iroda kulcsait, így Péter ott húzhatja meg magát. Hanna is megtudja ezt, és bűntudata lesz, amiért visszautasította Péter kérését. Amikor Hanna elmegy, hogy megnézze, hogy van Péter, azzal kell szembesülnie, hogy Péter újra szétcsapta magát.

 

Rudi eljut a Karibi térségbe, ahol megtalálja Krisztiánt, aki lángos sütödét nyitott a tengerparton, és a szerelem is rákacsintott. Azonban Rudi egy bonyodalom kellős közepén találja magát: Krisztián szerelmének bátyja hallani sem akar arról, hogy Yolanda egy külföldivel járjon, így megtiltja húgának, hogy Krisztiánnal találkozgasson. Krisztián a kialakult helyzet miatt nem képes arról beszélni Rudival, hogy miért nem adott ez idáig életjelet magáról.

 

Nóra megpróbál Gigi lelkére beszélni, hogy adja el neki a földet, amin a tanyaközösség kútja áll. Gigi bizonytalan, szeretne beszélni Veintraubbal, de Nóra úgy csavarja a beszélgetést, hogy végül Gigi elbizonytalanodik. Eközben Miklós és Júlia azon gondolkozik, hogyan vehetné rá Gigit, aki jelenleg birtokolja Veintraub összes vagyonát, hogy befektetőként ő szálljon be a szállodaépítésbe. Miklós nagyon meglepődik, amikor Nóra azzal állít be hozzá, hogy azonnal szüksége van arra a pénzre, amit Veintraub bánatpénzként fizetett a Kft-nek, mert Nóra meg akarja venni a földet. Vajon Nóra keresztülhúzza ezzel Miklós számításait?

 

#Barátok közt#szentmihályi zsófi#holman hanna#illés péter#bartha krisztián#sors#balogh nóra#pénz#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk