Barátok közt

Előző rész (2016. május 05.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 5. 21:55

Vajon hogy oldja meg Júlia a hatalmas dilemmát? Vajon Emília bemutatja végre Zsoltot Irmának? Ádám letagadja Lili előtt, hogy nyert a fotópályázaton. Miklós meglepő vallomással sokkolja Nórát.

Claudia kénytelen beletörődni, hogy Júlia semmilyen körülmények között nem hajlandó vallomást tenni. Miután azonban Máté véletlenül fültanúja lesz, amint Attila drogosnak nevezi Pétert, Claudiának bevillan egy ötlet, amellyel talán vallomásra bírhatja Júliát. Amikor Júlia megtudja, hogy Péter kábítószerfüggő lett, elhatározza, hogy bármi áron, de segíteni fog a fián. De vajon Júlia képes lesz kockára tenni ezért akár Péter szabadságát is?

Emília rájön, hogy Irma mindeddig Vilmost hitte Zsoltnak, így a további kínos félreértések elkerülése végett megkéri anyját, a jövőben ne kombináljon Emília magánéletét illetően. Mivel Irma nem hajlandó megérteni, hogy Emília egyelőre nem akarja bemutatni udvarlójának, Emília végül beleegyezik, és kihívja a bisztróból Zsoltot, hogy Irma végre megismerhesse. Zsolt azonban nem tud eleget tenni Irma óhajának, ugyanis lefoglalják a bisztró körüli tennivalók, ám hogy kárpótolja a két nőt, Irmának finom borral, Emíliának pedig egy régóta várt csókkal kedveskedik, és megígéri, később Emíliáék után megy. De vajon mit lép Zsolt, amikor ismerős könyvre bukkan az asztalfiókjában? 

Mivel Ádám Tóbiás biztatására sem képes őszintén örülni a hírnek, miszerint megnyerte az amszterdami fotópályázat fődíját, Tóbiás Hannát kéri meg, hogy beszélje rá a csalódott Ádámot a díj elfogadására. Hannának rögtön világossá válik, hogy Ádám valójában nem a díjat, hanem a Lilivel szemben tisztességtelen húzásának következményeit nem akarja vállalni, azonban hiába szembesíti ezzel a ténnyel a fiút, Ádám végül letagadja Lili előtt a sikerét.

Nóra tudatja Miklóssal, hogy nem az irodában maradt cuccaira, hanem a Róbert életbiztosítását képező 25 millió forintra lenne szüksége, ám később mégis úgy dönt, elmegy a Kft irodaépületének kipakolására. Miután azt tanácsolja Lászlónak, jelentse fel a korábban erőszakoskodó uzsorást, megérkezik Attila és Ágnes is, Nóra pedig hamar azon kapja magát, hogy egy banális dologból kirobbanó óriási veszekedés céltáblájává vált. Végül elismeri Miklósnak, hogy a Kft az ő figyelmetlenségének köszönhetően ment csődbe, majd azt is bevallja, hogy lefeküdt Attilával.

 

#Barátok közt#illés júlia#dilemma#morócz emília#bartha zsolt#bokros ádám#lili#berényi miklós#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk