Barátok közt

Előző rész (2016. április 21.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 21. 21:50

Vajon összehozza Ottót és Lilit a közös színdarabpróba? Attila kétségbeesésében Miklóstól kér segítséget a cég megmentéséhez. Lászlóék bulit szerveznek, hogy felvidítsák Gizellát. Haller túszul ejti Nórát, Emíliát és Natasát. Vajon sikerül épségben megmenekülniük?

Ottó szeretne Lilivel készülni a castingra, reméli, hogy ezáltal még közelebb kerülhet a lányhoz, ám beosztása a Rózsában ezt nem teszi lehetővé. Péter, hogy barátjának segítsen, átvállalja Ottó műszakját, ám később Lilitől megtudja, hogy a lányt egyáltalán nem vonzza Ottó. Sőt, úgy tűnik, Péterrel sokkal jobban megértik egymást. A próba során azonban mégis elcsattan egy csók Lili és Ottó között, erre toppan be Péter. Vajon Lilit tényleg nem érdekli Ottó?

Attila kétségbeesetten próbál kikecmeregni a Kft.-t súlyosan megkárosító üzletből, amit Veintraubbal kötött, ám úgy tűnik, minden próbálkozása zsákutca. Attila inni kezd, otthon nem csak Péterrel, de még Mátéval is veszekszik, teljesen összeomlik a teher alatt. Végső elkeseredésében, nem tudván arról, hogy testvére korábban szövetkezett Veintraubbal, és pontosan így tervezte el a dolgokat, Miklóshoz fordul, hogy segítsen megoldani az ügyet. Akár azon az áron, hogy ismét Miklós lesz a cégvezető. 

László visszaveszi Gizellát a kisboltba, és hogy felesége szomorúságát enyhítse, Vilmossal és Bözsivel szövetkezve bulit szervez Gizellának a Rózsában. A parti eleinte katasztrofális, Zsolt mindenkivel ellenséges, ám végül minden jóra fordul, Gizella és Zsolt, sőt, Bözsi és Zsolt is kibékülnek.

Nóra, Emília és Natasa szorult helyzetük ellenére optimistán tekintenek közös jövőjükre, vacsorát főznek, aztán pókereznek, amikor betoppan Haller Andor, hogy leszámoljon Nórával.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

#Barátok közt#ottó#lili#berényi attila#berényi miklós#novák laci#gizi#haller#balogh nóra

Címlapról ajánljuk