Barátok közt

Előző rész (2016. április 20.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 20. 21:50

Vajon Júlia képes újra megbízni Leitoldban? Vajon meddig játszhatja Hanna a kismamát? Gizella álmai szertefoszlanak. Vajon milyen trükkel próbál Haller Nóráék közelébe férkőzni?

Habár Júlia nem tud őszintén haragudni Attilára, arra kéri, egy ideig mégiscsak mellőzze a látogatásokat, ugyanis képtelen túltenni magát férje korábbi kirohanásán. Júlia Leitolddal sem hajlandó szóba állni, még mindig nyomasztja, hogy Leitold nem avatkozott közbe Júlia megverésénél. Mivel Marika közbenjárására a kérvényíró-biznisz haldokolni kezd, Leitold azzal próbálja jóvátenni korábbi hibáját, hogy fenyegetéssel szerzett kérvényeken keresztül a zsarnoki Marika felnyomásáig mindent megtesz az üzlet újbóli fellendítéséért. A próbálkozásokat látva Júlia végül megenyhül, és kiönti a lelkét Leitoldnak az Attilával való megromlott kapcsolatukat illetően.
 
Miután Hanna sikeresen megszerzi Bencét Ádámtól, Rókussal találkozik, hogy megkezdjék a korábban megbeszélt randit. Hanna továbbra is nagyszerűen játssza az egyedülálló kismamát, nem sejti azonban, hogy Rókussal való romantikázásának Ádám is szemtanúja lesz. Mivel azonban Hanna nem vállalja fel, hogy ismeri a randi közepébe befurakodó Ádámot, Rókus megakadályozza, hogy Ádám visszavigye Bencét a házba. Az eset később Tóbiás fülébe is eljut, aki egy ravasz csellel vet véget a Hanna-féle színjátéknak. Hanna érvei azonban elbizonytalanítják Tóbiást a kisbabával való ismerkedés elítélését illetően. 
 
Miután Gizella akaratlanul is fültanúja lesz, amint Zsolt és egy vállalkozó a Rózsa eladásáról beszélgetnek, attól tart, elveszítheti a munkáját. Gizella később a vállalkozótól megtudja, amennyiben egy hét múlva be tud mutatni egy üzletvezetői képesítést igazoló oklevelet, maradhat. Mivel azonban Zsolt nemcsak hogy nem akar, de nem is tud lépni az ügy megoldásának érdekében, Gizella kénytelen belátni, hogy felfelé ívelő szakmai karrierje egyelőre csak egy szép álom marad.
 
Emília nem örül, hogy Natasa elfogadja Zsolt pisztolyát, amelyet korábban Zsolt vészhelyzet esetére ajánlott fel nekik. Mivel teljesen kikészíti, hogy Natasa lelkesedik a fegyverviselésért, úgy dönt, számon kéri Zsolton a történteket. Emília ezután rádöbben, hogy Zsolt őszintén félti őket, ráadásul később az is zavarba hozza, hogy Natasa Zsoltot Emília őrangyalaként aposztrofálja. De vajon megvédheti őket Zsolt Haller kegyetlen bosszúszomjától?

#Barátok közt#illés júlia#holman hanna#kismama#gizella#haller#balogh nóra

Címlapról ajánljuk