Barátok közt

Előző rész (2016. április 08.)

rtl.hurtl.hu

2016. április 8. 21:50

Hogyan orvosolja Gizella a bisztró anyagi gondjait? Képes-e Tóbiás újra randizni valakivel? Vajon lesz-e Ádámnak anyaga a fotópályázatra? Mi lesz a Svájcban eltűnt Timivel?

Gizella rájön, hogy a bisztró anyagi gondjai most már az ő vállát nyomják, ezért kölcsönt kér Lászlótól, de ő nem segít a konkurenciának. Gizella megpróbál pénzt szerezni, még a limbangi repjegyét is felajánlja Ágnesnek, de neki kisebb gondja is nagyobb most az utazgatásnál. Ottó, akinek Gizella nem tud fizetést adni, úgy dönt, felajánlkozik Lászlónál, és újra elvállalná a kisegítői állást a kisboltban, de László egyelőre még kéreti magát.
 
Tóbiás megvallja Hannának, hogy magányos esténként, Hanna pedig úgy dönt, randit szervez Tóbiásnak. Tóbiásnak nem fűlik a foga az ötlethez, de amikor a Fittlaborban egy fiú mégis randira hívja, vonakodva bár, de belemegy. Vajon mi lesz ebből?
 
Lili és Ádám alaposan összevesznek Ádám fotóin, és Lili elhagyja a lakást. A fotós mentor közben felkeresi Ádámot, és megpróbálja rávenni, hogy készítsen új képeket a pályázatra. Ádám azonban a saját sikertelensége és a Lilivel való veszekedés miatt egyáltalán nem hajlik erre. A fotós később összefut Lilivel, akit felkér modellnek, de a lány elutasítja. Lili és Ádám kibékülnek, és Lili éppen új fotóstémát ajánl Ádámnak, amikor rájönnek: a fotós-mentor ellopta Ádám képeit.
 
Miklóst felháborítja, hogy Ágnes hibájából Timi is veszélybe került, és bejelenti, hogy akkor majd ő kézbe veszi az ügyet és hazahozza Lizát és Timit is. Timi eltűnését Miklós elmeséli Attilának is, de arra kéri a férfit, hogy nem mondja el Nórának. Attila azonban megsajnálja a lánya miatt aggódó Nórát, és elmeséli neki, hogy Timi azért nem jelentkezik, mert eltűnt. Nóra először Miklósra támad, majd amikor megtudja, hogy a helyzetet Ágnes idézte elő, akkor Ágnest is felkeresi, és fizikailag is nekitámad.
 
#Barátok közt#gizella#randi#fotópályázat#lili#timi#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk