Barátok közt

Előző rész (2016. március 17.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 17. 20:25

Ágnes feszültségekkel teli vacsorát ad vendégeinek. Gizellához vagy Lászlóhoz húz Ottó szíve? Elkészül-e Bözsi és Vilmos az első vendég fogadásáig? Mikor szakadnak el Zsófi idegei?

Ludwig majdnem lebuktatja Rudit Aliz előtt az Ágnes által szervezett közös vacsorán. Ágnes leszidja ezért, de Ludwignak gyanús kezd lenni, hogy Ágnes semmi másra nem gondol csak az alibi-gyártásra. Ludwig figyelmezteti Ágnest, hogy nem fogja bírni a börtönben, ha a terve nem jön össze, de Ágnes biztos benne, hogy ő nem lesz olyan szerencsétlen, mint Ludwig. Aliz kérdőre vonja Rudit Cindyvel kapcsolatban, de Rudi azt hazudja, hogy ő csak Flash barátnője. Alizt nem nyugtatja meg a magyarázat.
 
Ottó a bisztróban és a kisboltban is remekül teljesít. Ezért László és Gizella is teljesen magának akarja, annak ellenére, hogy korábban felosztották egymás között Ottó munkaidejét. Végül Ottót kérik meg, hogy döntsön, kinél szeretne dolgozni: Gizellánál vagy Lászlónál. Ottó hamar két tűz között találja magát.
 
Vilmosnak sikerül megjavítania a László által tönkretett ágyat. Miután végre bevitték a lakásba, Vilmos ráejti a lábára. Emiatt nagyon elkeseredik, de másnap megérkezik az első StrayBeds vendég a svéd Ambjörn személyében. Bözsi és Vilmos sikeresen helyt állnak a házigazda szerepben, és beindul a biznisz.
 
Zsófi egyre nehezebben tudja megnyugtatni Bencét, ráadásul Tóbiás sincs ott, hogy segítsen neki. Zsófi megőrül attól, hogy össze van zárva egy gyerekkel és nincs élete. A feszültsége csak nő, amikor Tóbiás kénytelen leápolni Ádám lelkét a szakítás miatt, és ezért később ér haza a vacsorával, mint azt megígérte. Végül Zsófi már annyira nem tud mit kezdeni az indulataival és a síró gyerekkel, hogy ráüvölt.

#Barátok közt#berényi ágnes#gizella#novák lászló#ottó#bözsi mama#vili bácsi#szentmihályi zsófi#rtl

Címlapról ajánljuk