Barátok közt

Előző rész (2016. március 08.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 8. 20:25

Megtörik Júliát a börtön mostoha körülményei? Vajon előkerül végül Cuki? Vajon képes lesz Ágnes alibit gyártani Lizának a gyilkosság éjjelére? Elboldogul-e Zsófi a babával?

Miután Júlia arra kéri Attilát, ne áltassa hamis reménnyel a mielőbbi szabadulását illetően, cellájába visszatérve azzal kell szembesülnie, hogy Leitold szándékosan megrongálta Júlia egyetlen családi fényképét. Mivel Júlia dühében keményen befenyíti Leitoldot, a nő lassan kezdi elismerni Júlia rátermettségét, így másnap reggel közös erővel látnak neki a cella kitakarításának. Rendrakás közben azonban Júlia kezébe akad egy különös irat, amely Leitoldból radikális reakciót vált ki.
 
Vilmos hiába teszi tűvé az egész parkot a viharban, sehol sem bukkan Cuki nyomára, ráadásul közben tudatosul benne, hogy szinte semmit sem tud az elszökött ebről. Vilmos Luca ötletén felbuzdulva Cuki rajzolt képmását ábrázoló szórólapokkal, magas jutalom ellenében kezdi kerestetni Cukit, ám Gizella és László kinevetik Vilmost az olcsó próbálkozás miatt. Vilmos végső elkeseredésében már majdnem lemondana a reményről, ekkor azonban ismerős kutyaugatásra lesz figyelmes.
 
Ágnes azon munkálkodik, hogy kikezdhetetlen alibit kreáljon Lizának a gyilkosság éjjelére, ám mivel Ottó nem hagyja magát megvesztegetni, kétségbeesésében képtelen ötletekkel hozakodik elő. Miután Ludwig figyelmezteti Ágnest, hogy érdemes lenne óvatosabban eljárni a bizonyíték-hamisítást illetően, Ágnes felkeresi Ádámot az esküvői fotók miatt.
 
Tóbiás nem örül, hogy Zsófi újabban túlzásba viszi a gyermekét féltő anyatigris-szerepet, és így mindenkit elriaszt a kis Bence mellől. Miután Tóbiás kezdi megérteni, hogy Zsófi idegileg teljesen kikészült a szülés és a hirtelen ránehezedő felelősségvállalás miatt, azt javasolja Zsófinak, pihenje ki magát. Nem sokkal később azonban kiderül, hogy Zsófi meglehetősen szabadon értelmezi a kismama-kalauzban összeolvasott életmód-tippeket, így Tóbiás kénytelen elfogadni az ijesztő tényt, hogy Zsófi magára hagyja egy csecsemővel. Vajon elég felkészült ehhez Tóbiás?

#Barátok közt#illés júlia#körülmény#börtön#cuki#berényi ágnes#liza#gyilkosság#zsófi baba#rtl

Címlapról ajánljuk