Barátok közt

Előző rész (2017. március 07.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 7. 20:25

Júliát teljesen kikészíti cellatársa viselkedése. A kisfiukkal hazatérő Zsófit és Tóbiást nem várt meglepetés fogadja otthon. Vajon Vilmost tényleg nem érdekli Cuki megtalálása? Haller Andor felbukkan a Mátyás király téren és Alizt keresi. Veszélybe kerülhet a lány élete?

Júlia izgatottan készül Attila látogatására, ám cellatársa, Leitold Piros, akit idegesít Júlia „tökéletes” élete, és saját problémája (át akarják helyezni egy vidéki, sokkal rosszabb börtönbe), szisztematikusan kikészíti Júliát. Júlia látszólag beletörődik a sorsába, ám mikor Attilával beszélhet, kifakad – ő nem bírja itt tovább. Vajon jobbra fordul Júlia sora, vagy folytatódik a kálváriája? 
 
Zsófi és Tóbiás végre hazahozhatják a kis Bencét, ám a lakásban nem várt meglepetés fogadja őket: Margó és a barátnői. Zsófi kezdeti, érthető óvatoskodása passzív-agresszív támadásba csap át, miután kicsit hosszadalmasra sikerül az asszonyok látogatása: semmi sem jó, amit Margóék javasolnak, Zsófi mindegyik ajándékban talál kivetnivalót. Miután Tóbiás elsüt egy ártatlan viccet a babaőrrel, Zsófi végképp elveszti a türelmét, és mindenkit hazaküld.

Vilmos, miután Bözsi hasztalan unszolja, hogy menjen el megkeresni Cukit, még Gizella és László lesújtó véleményével is kénytelen szembesülni. Ahogy beesteledik, viharossá válik az idő, és Vilmosban lassan feltámad a lelkifurdalás. Luca, miután hazaér barátnőjétől, elmeséli, látott egy elcsapott kutyatetemet az út szélén. Vilmos nem bírja tovább – nekivág a zuhogó esőben megkeresni a kutyát. Vajon sikerrel jár?
 
Aliz aggódik, szerinte Nikol hirtelen távozása talán arra utal, nem bízhatnak Haller azon ígéretében, hogy békén hagyja Rudit és Alizt. Rudi megnyugtatja Alizt, hogy minden rendben van, ám kisvártatva kénytelen átgondolni ezt a kijelentését. Haller jelenik meg az udvaron, és Alizt keresi. Rudi és Aliz számára rémisztő a gondolat, hogy Haller már nem csak Nikolt és Rudit, de Alizt is bánthatja. Vajon valóban veszélyben az életük?

#Barátok közt#illés júlia#szentmihályi zsófi#nagy tóbiás#vili bácsi#cuki#haller#rtl

Címlapról ajánljuk