Barátok közt

Előző rész (2016. március 04.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 4. 20:25

Hogyan sikerül Zsolt és Oszkár utolsó találkozója? Összebarátkozik végre Vilmos és a kutya? Meddig tart még a játék Miklós és Nóra között? Mit eszel ki Ágnes Liza megmentésére?

Zsolt úgy dönt, szeretné még egyszer utoljára látni a fiát, de a találkozás váratlan fordulatot vesz, amikor Oszkár kijelenti, hogy nem akar többé kapcsolatot tartani az apjával. Zsolt bevallja Emíliának, hogy már nincs senkije, aki értelmet adhatna az életének, de Emília mégis úgy hiszi, képes segíteni Zsoltnak. Hogyan?
 
Bözsit zavarja, hogy a kutya az új szőnyegre pisil, Gizellát pedig az, hogy az udvaron eszik, Vilmos mégsem akar vele foglalkozni. Amikor már mindenki a fülét rágja, hogy csináljon vele valamit, úgy dönt, elviszi sétálni. Ám Cukinak majdnem megharapja Vilmost, aki elengedi a pórázt. Cuki elszökik, Bözsi pedig azt hiszi, Vilmos szándékosan engedte el.
 
Miklós kiakad, amikor a szerepjáték miatt Nóra azt hazudja Timinek, hogy Miklós nincs a közelben, ezért nem tud vele telefonálni. Miklós megérteti Nórával, hogy túlzásba vitték a dolgot és le akar állni. Nóra úgy érzi, Miklós nem érti őt meg. Feldúltságában hirtelen felindulásból levágja a haját, majd úgy teszi, mintha minden rendben lenne, és kész lenne továbblépni.

Ágnes bepánikol, miután megtudta, hogy Ottónak biztos alibije volt a gyilkosság idejére, mert így még inkább Lizára terelődött a gyanú. Felhívja Lizát, hogy mégse jöjjön vissza, ezzel is időt nyerve, amíg kitalál valami jobbat. Közben Ottó azzal vádolja Pétert, hogy nem mondta el neki, hogy Lizára vallott, és őt mindenki csalinak akarja használni, ezért Péter elnézést kér Ottótól. Ágnes és Ludwig végül arra jutnak, hogy ki kell találniuk egy alibit Lizának, ami igazolja, hogy nem ő volt a tettes.

#Barátok közt#bartha zsolt#oszkár#vili bácsi#cuki#balogh nóra#berényi miklós#liza#rtl

Címlapról ajánljuk