Barátok közt

Előző rész (2016. február 25.)

rtl.hurtl.hu

2016. február 25. 20:25

Nikol és Rudi Hallerral alkudoznak. Tóbiás rájön, hogy homoszexualitása miatt, a gyerekének nehéz élet lesz. Máté vajon belenyugszik, hogy anyja még mindig nem jöhet ki a börtönből? Nóra Róbertnek szólítja Miklóst.

Miután Nikol túszul ejtette Alizt, a hazaérkező Rudit arra akarja kényszeríteni, hogy menjen el vele Hallerhoz. Rudi azonban előáll a hangfelvétellel, ami Nikollal együtt az egész Haller-klánt lebuktathatja. Eközben Aliz megtudja, hogy Krisztián megsebesült, és nagyon kiborul. Rudi és Nikol felismerik, hogy a hangfelvétel az egyetlen esélyük az életben maradásra, ezért megfenyegetik Hallert, aki nem tud mit kezdeni a helyzettel, és egyelőre futni hagyja őket.
 
Tóbiásnak elege lesz Margó homofób barátnőjéből, és meglátogatja Zsófit a kórházban, ahol végre kibékülnek. Tóbiás aggódik, hogy talán mégis van abban valami, amit Margó barátnője mond: a kis Bencén csattan majd az ostor, mert az apukája meleg. Miután Zsófi se tudja megnyugtatni, Tóbiás Gizellához fordul, aki szintén nem kecsegteti túl sok jóval: élete végéig meg fogják bélyegezni, Gizellával is ezt teszik a pia miatt. Tóbiást végső elkeseredésében azonban hatalmas meglepetés éri: Margó homofób barátnője bocsánatot kér tőle.
 
Miután Máté elszökött, hogy Júliának ajándékot vegyen a születésnapjára, Péter megpróbálja elmagyarázni neki, hol van Júlia. Máté azonban mindent tud, sőt tök menőnek tartja, hogy Júlia börtönben van. Péter, Attila és Máté végül bemennek Júliához a börtönbe, hogy felköszöntsék, ám valamivel nem számoltak: Mátéban tudatosul, hogy jó ideig csak nagyon ritkán láthatja az édesanyját.
 
Nóra teljesen elhagyta magát, egyáltalán nem takarítja a lakást. Bözsi rábeszéli, hogy szedje össze magát. Nóra takarítás közben egy étterem szórólapjára bukkan: Róbert kedvenc étterme. A futár helyett azonban Miklós hozza fel a rendelt kaját, az éppen porszívózó Nóra pedig azt hiszi Róbert hangját hallja. Nóra később vacsorára invitálja Miklóst, sőt közben még Róbert ingét is felajánlja neki, miután Miklós leeszi a sajátját. Nóra végül kimerülten elalszik a kanapén, mialatt Miklós kiosonna a lakásból, de Nóra felébred, és Miklóst Róbertnek szólítva arra kéri, hogy maradjon még egy kicsit.  

#Barátok közt#nikol#haller#nagy tóbiás#apa#gyermek#illés máté#illés júlia#börtön#balogh nóra#berényi miklós#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk