Barátok közt

Előző rész (2016. február 19.)

rtl.hurtl.hu

2016. február 19. 20:25

Zsolt és Emília hatalmi harca folytatódik. Vilmos halastavat, kutyát és adósságot örököl. Tóbiás megtudja, hogy elfolyt Zsófi magzatvize. Vajon képes lesz Krisztián megölni Rudit?

Zsolt nem hajlandó úgy táncolni, ahogy Emília fütyül, és Sas beharangozója ellenére kijelenti, hogy egyáltalán nem fél tőle. Emília az irodájába kéreti Zsoltot, ahol elmondja neki, mostantól Zsolt nem fogadhat látogatókat. Zsolt kiakad, és kijelenti, hogy Emília kissé túllő a hatáskörén, istennőt játszik, holott csak egy pszichológus. Emília és Zsolt viszonya ismét feszült lesz. Emília később bevallja a gyakorlatát a börtönben töltő Natasának, hogy nagyon felzaklatta őt a Zsolttal való rossz viszony.
 
Vilmos hazatér a hagyatéki tárgyalásról, ahol Ernőtől egy halastavat és egy Károly nevű idős kutyát örökölt. Luca boldog, Vilmos azonban még mindig nem tud szembenézni azzal, hogy a legjobb barátja annak idején becsapta, és összejött Magdival, még a közös gyereküknek, Bálintnak is Ernő volt az igazi apja. Bözsinek már tervei vannak a házzal, de rövidesen egy hivatalos ember jelentkezik: a halastóba a szezon elején betelepítettek egy csomó pontyot, aminek árát most Vilmosnak kell megfizetnie.
 
Miközben Zsófit elvitték a mentők, hiába próbálja elérni a sértődött Tóbiást, az kikapcsolja a telefonját, majd elpanaszolja Ádámnak, hogy Zsófi nem akarja őt apának. Amikor hazaér, Tóbiás meglepve tapasztalja, hogy Zsófi szétlocsolt valamit a lakásban és a gangon, de nem törölte fel. Miközben idegesen Zsófi után takarít, Nóra rávilágít, hogy Zsófinak elfolyt a magzatvize.
 
Miután megtudta, hogy nincs más választása, Krisztián előkészíti a fegyvert, amivel le kell majd lőnie Rudit. Rudi és Aliz látják, hogy Krisztiánnál nem stimmel valami, ezért kitalálják, hogy egy meglepetés bulival dobják fel a hangulatát. Krisztián eközben Nikolnál próbálja kijárni, hogy találjanak más megoldást, mert képtelen megölni a barátját. Nikol azonban hajthatatlan. Krisztián később tudomást szerez a meglepetés buliról és megkéri Alizt, hogy vegyen piát és kaját a bulira. Ezalatt Krisztián elcsalja Rudit egy bányába, ahol fegyvert fog rá. Krisztián végül futni hagyja Rudit, de ezért hatalmas árat fizet: valaki lesből lelövi őt.  

#Barátok közt#bartha zsolt#hatalom#harc#adósság#vili bácsi#hagyaték#nagy tóbiás#szentmihályi zsófi#szülés#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk