Barátok közt

Előző rész (2016. február 9.)

rtl.hurtl.hu

2016. február 9. 20:25

Júlia letartóztatása komoly dilemmát okoz Attilának, és főleg Péternek. Zsolt rosszul reagál a személyiségvizsgálat módszereire. Gizella egy barát segítségével komoly elhatározásra jut. Krisztián veszélybe kerül az akció előtti estén.

Attila tehetetlen Júlia letartóztatását illetően, semmilyen magyarázatot nem tud adni se Máténak, se magának. Nórától várja a baráti és ügyvédi segítséget, ám Nóra meglepő módon nem avatkozik közbe, mondván, így legalább kiderül az igazság végre. Péter elsőként Mátétól értesül a legújabb fejleményekről, majd Attilához rohan válaszokért, a férfi azonban nem tud neki semmi megnyugtatót mondani. Péter úgy érzi, mindenképpen tennie kell valamit.

Zsoltot Emília látogatja meg a fegyelmi zárkában, és rajztesztnek veti alá. Zsolt ellenségesen reagál a feladatra, majd nem marad más választása, mint eleget tenni Emília kéréseinek. A rajzok elemzése során Emília Zsoltot a múltjáról kérdezi, aki – magához képest – egészen sokat elárul az életéről. Emília viszont túl messzire megy a kérdéseivel, mire Zsolt fojtogatni kezdi őt. Emília valóban veszélybe kerül?

Gizella László bosszantására úgy dönt, mégiscsak elutazik a tévesen Malajziába szóló repülőjeggyel. Később Bözsinek panaszkodik az esetről és Lászlóval való összeférhetetlenségéről, míg László Vilmosnak önti ki a szívét Gizella lehetetlen viselkedéséről. Bözsi és Vilmos baráti jó tanácsokkal látják el őket. Gizella végül arra az elhatározásra jut, hogy leszokik az ivásról, és ezt Lászlóval is közli, aki kijelenti, segít neki a leszokásban.

Fasírt arra próbálja Krisztiánt fenyegetéssel rábírni, hogy szálljon ki a másnapi akcióból. Krisztián kivágja magát, és felhívja Fasírt figyelmét arra, amennyiben kiszáll, Haller feltehetően a körülötte lévőkön tölti ki a mérgét, köztük Fasírton is. Aliz továbbra sem tesz le arról az elméletéről, miszerint Nikol Rudit nézte ki magának. Tervet eszel ki Rudi „visszahódítására”, és beöltözik Nikolnak – Rudi viszont ezt egyáltalán nem értékeli. Az akció előtti estén Nikol hazaküldi a túlórázó Krisztiánt, akinek a lakás előtt várakozó Fasírttal kell szembenéznie - ismét. Ezúttal azonban a fenyegetés komolyabb: Fasírt egy bicskával támad Krisztiánra. Kimenekül szorult helyzetéből Krisztián?

 
#Barátok közt#illés júlia#letartóztatás#börtön#dilemma#berényi attila#illés péter#bartha zsolt#bokros gizella#barát#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk