Barátok közt

Miből lesz a cserebogár – avagy Luca vs. Aliz

rtl.hurtl.hu

2016. január 30. 8:00

Őszintén?! Nem irigyeljük Lucát! Nem könnyű kiskamasznak lenni, és elviselni a hormonok játékát. A düh, a harc mindennapos, főleg Alizzal szemben, aki szintén nem viseli könnyen a „segítség, tinédzser lett a lányom” szerepet.

Az első hadművelet – a tiltás

Mindkét félnek nehéz. Lucának azért, mert lázad, nemcsak az anyja ellen, az egész, hatalmas világ ellen. A forrongás legjobb eszköze a feltűnő és a mindenkit megbotránkoztató KÜLSŐ. Mit tehet egy anya ilyenkor? Pont, mint Aliz, elkezd tiltani. Arról meg tudjuk: minél jobban tiltunk valamit, annál jobban…

A második hadművelet - a behódolás

A szülő elkezd kombinálni, hogyan is érheti el kiskamaszánál a behódolást, ergo a gyermek érezze úgy, mintha ő maga hozná meg a fontosabb döntéseket. Erre ékes példa, Aliz trükkje, csak sajnos, rosszul sült el.



A harmadik hadművelet – az elfogadás

Luca és Aliz, ki-ki a maga módján küzd az igazáért. Ilyenkor természetesek a viták, az ajtócsapkodások, és a választékos sértegetések hada.  Aztán a jól bejáratott forgatókönyv végére a kedélyek lecsillapodnak, és egy nagy öleléssel elintézik a dolgokat. Aliz szerencsére rájön, a tiltással, és a behódolással nem megy semmire sem. Szimplán csak el kell fogadnia Lucát, a kislány nehéz korszakát, a lányát, akit mindennél jobban szeret.



Szerintetek Aliz jól oldotta meg a helyzetet?

Szavazzatok!


Kíváncsiak vagyunk, ti hogyan látjátok.
#Barátok közt#kamaszkor#anya-lánya kapcsolatok#veszekedés#vita#fekete luca#fekete aliz#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk