Barátok közt

Következő rész (2016. január 22.)

rtl.hurtl.hu

2016. január 21. 20:26

Nikol, a bisztró új társtulajdonosa próbára teszi Aliz idegeit. Nórának nincs maradása Róbert halála után. Ágnes felveszi a kesztyűt Ludwiggal szemben, és megzsarolja.

Nikol eltereli a hirtelen megjelenő Rudi figyelmét arról, hogy Aliz és Krisztián majdnem csókolóztak. Alizt közben nagyon bosszantja, hogy a már a bisztróban dolgozó Nikol ugráltatja Krisztiánt a bisztróban, és bosszúból végigönti egy pohár üdítővel. Nikol közli vele, hogy ki is rúghatná ezért, de ehelyett inkább őszintén elmeséli, hogy azért van szüksége a bisztróra, hogy visszaszerezze a fia bizalmát, aki jelenleg szóba sem áll vele. Aliz megérti Nikolt, és arra kéri Krisztiánt, ne legyen többé ellenséges a nővel. Nikol azonban nem lesz barátságosabb: Rudi előtt célozgat arra, hogy tudja, Aliz és Krisztián között alakul valami. Mit tesz Aliz?
Miklós igyekszik nem felkapni a vizet, amikor megtudja, hogy Nóra felveszi Róbert vezetéknevét, és a dühét Lászlón tölti ki. Nóra később Gizella jelenlétében nyitja ki a nászutas bőröndjüket, és meglepve tapasztalja, hogy Róbert két fürdőruha kivételével mindent kitett belőle. Gizella arra következtet, hogy Róbert egyáltalán nem akart elutazni, de egy Róbert által írt cetli bizonyítja az ellenkezőjét: Róbert csakis Nórával akart foglalkozni a nászúton. Nóra Róbert utolsó videofelvételét nézve összetörik Róbert hiányától, és úgy dönt, összepakol, és egyedül is elutazik a nászútra.
Attilát frusztrálja, hogy kétszáz ember sorsáról kell döntenie a cipőgyári szavazáson, és nem érti Ludwig kíméletlenségét az ügyben. Közben Ludwig Ágnessel sem kedvesebb: visszaparancsolja a családi hálószobába. A Berényi Kft megbeszélésén Ágnes Attila véleményét támogatja a cipőgyári szavazással kapcsolatban, kivívva ezzel Ludwig haragját. Majd megfenyegeti Ludwigot, hogy ha nem hagyja őt békén, elmondja mindenkinek, hogy Róbert és Ludwig Róbert halála előtt azon veszekedtek, hogy Ludwig megerőszakolta Ágnest. Hogyan válaszol Ludwig a zsarolásra?
 
#Barátok közt#bisztró#tulajdonos#halál#kesztyű#zsarolás#oravecz nikol#fekete aliz#balogh nóra#schneider róbert#berényi ágnes#schneider ludwig#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk