Barátok közt

Előző rész (2016. január 21.)

rtl.hurtl.hu

2016. január 21. 20:25

Nóra addig menekül Miklós elől, amíg Schneider nem lesz belőle. László titkos küldetésre kéri Tóbiást. Nikol szemtanúja lesz, amikor Krisztián és Aliz majdnem megcsókolják egymást.

Nórát annyira megnyugtatja a Miklóssal folytatott intim beszélgetés, hogy ezt László is észreveszi rajta. László emiatt arra bíztatja Miklóst, hogy továbbra is közeledjen Nórához, mert nyilvánvaló a siker. Közben Nóra Gizellával sétál, és Gizella rámutat, hogy érdekes, hogy ha Nórának problémája van, mindig Miklóshoz menekül. Nóra ezen felháborodik, visszautasítja Gizella vélekedését, és végül arra jut, hogy felveszi elhunyt férje nevét, és ezt közli is Miklóssal.
 
László megkéri Tóbiást, hogy segítsen Vilmos hátán, és Tóbiás jógamozdulatai be is válnak. Bözsi hálás László közbenjárásáért, ezért László új feladatra kéri Tóbiást: megfizeti, csak Tóbiás legyen Vilmos titkos jógatanára.
 
Nikol a megbeszélésük értelmében a bisztró felét követeli Krisztiántól. Ha ki akarja hozni a bátyját a börtönből, akkor Krisztiánnak nincs más választása, mint megismerkedni Haller Andorral, és ehhez alá kell írnia a szerződést Nikollal. Aliz meghallja az egyezséget, és kérdőre vonja Krisztiánt. Mivel nem kap egyenes választ, bemegy a börtönbe Zsolthoz, és rájön, hogy Zsolt semmit nem tud az ügyletről. Krisztián megijed, hogy Zsolt hírt kaphat arról, hogy elvesztették a bisztró felét, ezért arra kéri Alizt, ne beszéljen senkivel. Aliz azonban nem kavarni akar, hanem ez alkalommal őszintén félti Krisztiánt, akivel majdnem csókolóznak. A majdnem csókot Nikol is látja. Mit fog tenni?
 
#Barátok közt#menekülés#titkos#küldetés#szemtanú#csók#balogh nóra#berényi miklós#novák laci#nagy tóbiás#oravecz nikol#bartha krisztián#fekete aliz#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk