Barátok közt

Előző rész (2016. január 15.)

rtl.hurtl.hu

2016. január 15. 20:25

Ágnes és Ludwig házában újra kutat a rendőrség. Hogyan fogja Krisztián kihozni Zsoltot a börtönből? Hogyan folytatja Hanna és Ádám azután, hogy Ádám meztelenül modellt állt Zsófinak?

Attila ideges, és azt találgatja, Júlia vajon az ő védelmében vitte el a gyertyatartót a helyszínről. Ágnes értetlenkedik: miért szorulna Attila védelemre? Attila bevallja, hogy az esküvő napján a dolgozószobában kutakodott, hogy valami információt találjon Ludwigról és Tamásról, de Róbert rajtakapta. Attila szerint Júlia feltehetően azért vitte el a gyertyatartót a helyszínről, mert azt hitte, meg kell védenie Attilát attól, hogy gyanúsított legyen. Nóra gyorsan Júlia után megy a rendőrségre, hogy figyelmeztesse, mit mondjon a vallomásában, hogy ne tartsák bent. Később Attila számon kéri Júliát, aki az igazság helyett azt mondja Attilának, amit ő már kikövetkeztetett, tehát hogy Attila védelmében hozta el a gyertyatartót, annak ellenére, hogy eszébe se jutott, a férje gyilkos lehet. Közben hazaérkezik Péter, aki Júliától szerez tudomást a rendőrségi kihallgatásról. Júlia megtiltja neki, hogy a történtekről bármit is mondjon. Ágnes másnap Ludwignak meséli, mi történt Júliával. Ludwig irigykedve értékeli, hogy Júlia ennyire lojális a férjével. Megérkezik hozzájuk a rendőrség. Újra ellenőrizni akarják a helyszínt. Ludwig fel van háborodva, hogy ők is a gyanúsítottak közt vannak, és nem hagyják a családot gyászolni. Kasznár a dolgozószobában észreveszi, hogy a kandallópárkány hegyes sarka éppúgy okozhatta Róbert sérülését, mint a gyertyatartó.
 
Krisztián nem engedi, hogy Nikol keresztülhúzza a számítását és kockáztassa a bandába való felvételét azzal, hogy lenyúlja a vevő által adott plusz pénzt. Ragaszkodik hozzá, hogy az utolsó fillért is odaadja Hallernek. Haller kíváncsi, minden rendben ment-e az üzlettel. Krisztián hosszas gondolkodás után nem árulja el, mit tervezett Nikol a pénzzel. Nikol felfedi, az egész meló egy teszt volt. Krisztián lojalitását akarták tesztelni, és mivel a pénzt is megvédte és Nikolt is, felvették a bandába. Krisztián tisztázza Rudival, hogy Rudi magára hagyta ebben a buliban, és elszántan kijelenti, kihozza Zsoltot a börtönből.
 
Ádám próbál úgy tenni, mintha nem érdekelné már, hogy Hanna visszatér-e hozzá vagy sem. Zsófi átlát rajta, és kineveti. Amikor Ádám és Hanna első barátságról szóló közös programja is meghiúsul, hogy felvidítsa Ádámot, Zsófi megkéri, legyen a modellje. Ádám nevetve elvállalja – az aktmodellséget. Zsófi a kölcsönös zavar leküzdése után rajzolni kezdi a meztelen Ádámot. Hangos zenét hallgatnak, hogy oldódjon a feszültségük. A zene miatt nem hallják, hogy Hanna belépett Zsófihoz, és hallja, amint Ádám megköszöni, hogy modell lehet, mert így legalább el tudja felejteni Hannát. Hanna döbbenten látja a meztelenül pózoló Ádámot.
 
#Barátok közt#házkutatás#rendőrség#börtön#folytatás#meztelen#modell#berényi ágnes#schneider ludwig#bartha krisztián#bartha zsolt#holman hanna#bokros ádám#szentmihályi zsófi#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk