Barátok közt

Következő rész (2016. január 13.)

rtl.hurtl.hu

2016. január 12. 20:26

Eleget tesz Krisztián Nikol kérésének? Péter rájön, hogy Júliának és Máténak szüksége van rá, így nem költözik el otthonról. Bevallja Júlia a rendőrségnek, hogy ő találta meg Róbertet?

Krisztián próbálja meggyőzni Rudit arról, hogy ő is szálljon be a tervébe, amiben Nikol segítségével beépül a nemzetközi hírű fegyverkereskedő, Haller Andor bandájába. Rudi azonban továbbra sem szándékozik része lenni a tervnek, leginkább Aliz ellenvetése miatt. Krisztián megsérti Rudit, amikor közli vele, hogy Rudi nem is tagja a családnak, és a jelek szerint nem is igazán fontos a számára Zsolt kiszabadítása. Rudi erre figyelmezteti Krisztiánt, hogy Zsolt valószínűleg nem örülne, ha Krisztián odaadná a bisztró felét cserébe azért, hogy összeismertesse Hallerral. Krisztián ennek ellenére belemegy a játékba.
Péter úgy dönt, mégsem cuccol be Hannához, ám fenntartja magának az albérletbe költözés lehetőségét. Hanna eközben féltékeny szóváltásba keveredik Olíviával Péter miatt, holott Olíviának eszében sincs Péterrel randevúzni. Péter később rájön, hogy Júliának és Máténak szüksége van rá, ezért úgy dönt, nem költözik sehova, és Hannától is bocsánatot kér.
 
#Barátok közt#keres#otthon#elköltözés#rendőrség#bartha krisztián#oravecz nikol#illés júlia#illés péter#schneider róbert#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk