Barátok közt

Előző rész (2015. december 7.)

rtl.hurtl.hu

2015. december 7. 20:25

 Ágnes próbál megbirkózni Ludwig szörnyű tettével. Vajon sikerrel jár Zsófi terve Ádám és Hanna újbóli összehozására? Nóra kihallgat egy beszélgetést, ami talán mindent megváltoztat.

Ágnes próbálja összeszedni magát, és úgy tenni, mintha nem történt volna semmi. Ehhez a valódi erőt Liza iránti aggodalmából meríti. Nem akarja, hogy a lánya bármit is észrevegyen. Másnap beteget jelent, hogy legyen még ideje elbújni a világ elől, és megemészteni a történteket. Ludwig szokatlanul kedves Ágnessel, még egy drága ruhával is meglepi. Lizát lenyűgözi Ludwig nagyvonalúsága, és elárulja Ludwignak, várni fog Ottóval, mert ő is szeretné, ha úgy bánnának vele, mint Ludwig Ágnessel. Ágnes, az új ruhát meglátva, és ezt a történetet meghallva, miután egyedül marad, összeomlik, és sírni kezd.

 

Zsófi összefut Hannával, aki pocsékul érzi magát, mert Ádám már a munkahelyükön is elintézte, hogy többé ne találkozzanak. Zsófi ravasz tervet kovácsol, hogy újra összehozza Hannát és Ádámot. Tóbiás szerint ez rossz ötlet, de Zsófi mégis megszervez egy kamu-találkozót, Ádámmal is, és Hannával is, külön-külön. A találkozóra persze Zsófi nem megy el. Hanna és Ádám hamar rájön, hogy átverték őket. Hanna könyörög Ádámnak, hogy beszéljen vele. A fiú vonakodva rááll, és végül kiderül, hogy mi a távolságtartása oka – még nem tette túl magát Hannán. Hanna megcsókolja Ádámot, Ádám pedig nem ellenkezik. Pillanatnyi megingás, vagy valami „régi-új” kezdete?

 

Vilmos újabb tanácsot ad Miklósnak Nórával kapcsolatban, amit Miklós teljesen félreért. Róbert meggyőzi Nórát, hogy adjon neki mégegy esélyt. Másnap Miklós szokatlanul kedves Nórával és Róberttel. Vilmos büszke, azt hiszi, Miklós tényleg megfogadta a tanácsát, és nem harcol tovább Nóráért. Miklós megköszöni Vilmosnak, hogy felnyitotta a szemét – ha harcol, azzal elűzi Nórát, tehát ha kedves és támogatja, akkor visszaszerezheti. Vilmos elmagyarázza Miklósnak, hogy nem pont erre gondolt. Miklós őszintén megvallja Vilmosnak, hogy soha nem fogja tudni elengedni Nórát. Nóra kihallgatja Miklós beszédét, és meghatódik attól, amit hall. De elég ez ahhoz, hogy mégse Róbertet válassza?

#Barátok közt#terv#kihallgat#beszélgetés#berényi ágnes#schneider ludwig#szentmihályi zsófi#bokros ádám#holman hanna#balogh nóra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk