Barátok közt

Előző rész (2015. november 17.)

rtl.hurtl.hu

2015. november 17. 20:15

Miklós szokatlan megoldása további bonyodalmakat szül.  Ottó randevúra hívja Lizát, amely nem megy simán.  Vajon hajlandó-e Aliz hazudni a rendőrségen Krisztián és Rudi kedvéért?

Miklós szokatlan megoldása hatalmas vihart kavar. Mónika első dühében bejelenti, hogy felmond, és nem akarja, hogy Miklós legyen Kornél keresztapja. Miklós szégyelli, amit tett, de amikor Attilától is csak kritikát kap, felrója az öccsének, hogy ő legalább megoldotta a problémát. Ez pedig egy vezérigazgatói szerepkörben kevés. Tartsanak ülést, és szavazzanak újra ebben a témában. Júlia, hogy megvédje a férje pozícióját, Miklós ellen hangolja Nórát. Vajon átlát Nóra a szitán, vagy beáll Attiláék táborába? 
 
Ottó és Liza ismét szó szerint összefut, és azon nyomban bujkálni is kényszerül. A kis kaland alatt megbeszélnek egy „randevút”, mely azonban nem úgy sül el, mint ahogy várták. Kiderül, hogy semmi közös nincs bennük, sőt, Ottó óvatlanul még meg is bántja Lizát egy apró hazugsággal. Végül szerencsére kibékülnek, és rájönnek, hogy egy közös dolog mégis van bennük – mindketten szimpatikusak a másiknak. 
 
Aliz továbbra is a vallomástétel terhével küszködik. Ádám megpróbálja rábeszélni, hogy mondja el az igazat a rendőrségen, ezt meghallván Krisztián akcióba lendül. Krisztián megtudja, hogy Nikol elmondta a rendőröknek, Aliz látta a fegyvereket. Megpróbálja meggyőzni Alizt, hogy hazudjon. A lány azonban hajthatatlan, így Krisztiánnak nem marad más választása – megfenyegeti, hogy ha nem tartja a száját, ő sem fogja. Elárulja a rendőröknek, hogy a lány lőtte le Zsoltot. Vajon mit tesz ezek után Aliz?
 
 
#Barátok közt#bonyodalom#randevú#hazugság#rendőrség#berényi miklós#takács liza#fekete aliz#bartha krisztián#vida rudi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk