Barátok közt

Kiss Ramóna: „A karrier oltárán sosem áldoznám fel az anyaságot!”

rtl.hurtl.hu

2015. november 13. 10:45

Kiss Ramóna élete egyik leggyönyörűbb szerepét játssza, ugyanis az általa megformált Szentmihályi Zsófi első kisbabáját várja. Vajon, hogyan készül fel az anyaszerepre, mennyire befolyásolja a forgatások mindennapjait az „egyre formálódó pocak”, illetve mit gondol az anyaságról? Ezekről faggattuk a Barátok közt gyönyörű sztárját.

Egy várandós barátnő ilyenkor óriás segítség!


Raminak segítségére van, hogy az egyik legjobb barátnője épp annyi idős terhes, mint a sorozatbeli Zsófi, így sokkal hitelesebben tudja eljátszani a szerepet, hiszen bőven el van látva a várandósság igazi élményeivel.

„Ahogy felkerül a pocak, mintha minden megváltozna, fáj a derekam, fáradékonyabb vagyok, csak azon jár az eszem, hogy mit egyek, és ami a legmeghökkentőbb, önkéntelenül is simogatni kezdem a növekvő hasamat”
 

A fiatal színésznő élvezi a kihívást, örömmel lényegül át kismamává a forgatások során, így nem is csoda, hogy szóba került az anyaság kérdése is.


„Édesanyám fiatalon szült engem, nálam viszont ez másképp alakult.  Majd akkor jön a baba, amikor jönnie kell, de az biztos, hogy a karrierem oltárán sosem áldoznám fel az anyaságot!”
#Barátok közt#anyaság#várandós#tünetek#szerep#lékai-kiss ramóna#szentmihályi zsófi#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk