Barátok közt

Következő rész (2015. november 13.)

rtl.hurtl.hu

2015. november 12. 20:16

Meg tud-e szabadulni Tóbiás a szteroidfüggőségtől? Vajon hogyan alakul Hanna újabb interjúja az özveggyel? Mit kér Miklós Attilától a segítségéért cserébe?

Timi felfedezte Tóbiás szteroidjait, de Tóbiás azt hazudja, csak vitaminok. Zsófi nem örül, amiért Tóbiás hagyja, hogy Timi segítsen neki. Timi aggódik Tóbiásért, mert függősége Nóra gyógyszerproblémáira emlékezteti, de megígéri neki, hogy nem beszél senkinek a szteroidokról. Tóbiás végül úgy dönt, kidobja őket, de már késő, mert rosszul lett.
Hanna és Ádám kapnak még egy esélyt az interjúra, azonban az interjún nem várt információk látnak napvilágot. Kiderül, hogy Ilona férje megcsalta feleségét, de erről már csak halála után értesült a nő. Ez Ádámot arra emlékezteti, hogy Hanna is megcsalta őt. Hanna szeretne újra barátságos viszonyt ápolni Ádámmal, de a fiú még nem tudja, hogy képes lesz-e erre.
Attila bevallja Miklósnak, hogy a cég bajban van, ezért egy kicsit alakított a könyvelésen. Miklós először kiakad, amiért Attila ilyesmit csinál, miközben Ludwig csak arra vár, hol találhat valami gyanúsat. Végül felajánlja segítségét Attilának, de cserébe a részesedésének a felét kéri.
#Barátok közt#szabadulás#interjú#özvegy#segítség#keres#nagy tóbiás#holman hanna#berényi miklós#berényi attila#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk