Barátok közt

Összefogtunk! Csatlakozz! Cukornak és Picikének gazdit keresünk!

rtl.hurtl.hu

2015. november 10. 12:55

Sikeresen túl vagyunk a Barátok közt „öregecske, csúnyácska kutya” szereplőválogatáson. Nem tudunk mit tenni, az összes négylábú versenyző a szívünkhöz nőtt, olyannyira, hogy nem engedjük el Picike és Cukor mancsát. Gazdikat keresünk nekik!

A ki legyen a Barátok közt újdonsült négylábúja verseny már eldőlt. Cuki mindent vitt, viszont, a küzdelem többi résztvevője is kitűnően teljesített. Itt van nekünk Picike és Cukor, akiknek mi szeretnénk most segíteni.

Nagyon megrázó, és szomorú sorsuk volt eddig.

Cukrot éheztették, láncra verték, ő egy hihetetlen túlélő.



Picike szintén láncra verve, étlen-szomjan várta évekig a megmentőjét.
Jelenleg ideiglenes befogadó „szülőknél” tengetik a mindennapjaikat, arra várva, hogy végre megtalálják az otthont és a szerető gazdikat.



Hogy biztosra menjünk, kifaggattuk a két sztárjelöltet, arról, hogy milyen érzés volt a Barátok közt stúdiójában forgatni, illetve arról a fontos kérdésről, hogy milyen gazdát álmodtak meg maguknak.



Üdvözlöm Picike, válaszolna nekünk egy pár kérdésre?

Szép jó napot! Természetesen igen! Elnézést, de egyelőre ne jöjjön ennyire közel, még nem vagyunk jóban, na igen, tegye közelebb a kezét, hadd szaglásszam meg.

Hmmm, finom, édes illat, ez tetszik. Várjon, ne sietessen, meg kell fontolnom a válaszokat.



Hogy érezte magát a forgatáson?
 

Na jól van, most már közelebb jöhet, igen, a fejem már megsimizheti, érzem, jó ember, jó az illata is. Szóval, az elején idegeskedtem, izgultam, túl sok ember volt körülöttem, csakúgy kavarogtak a szagok. A stúdió barátságos közege rendkívül jól oldotta a feszültséget, leginkább az a fiatal srác, aki folyton kamerázott, naaaa, ő elég kedves volt és figyelmes, meg is engedtem neki, hogy a hasamat megérintse.



Volt olyan próbatétel, ami nem ment igazán, vagy melyik feladat tetszett a legjobban?
 

Az ugatós rész, az nem ment, de nem is nagyon szeretek hangoskodni, minek?! Viszont a többi feladattal nem volt semmi problémám, főleg a póráznélküli sétálás tetszett a legjobban.




Nem szeretnék túl indiszkrét lenni, de mégis, fontos kérdés, milyen gazdira vágyik a szíve mélyén?

Huuuuu, már számtalanszor álmodoztam róla: legyen nyugodt, odaadó, kiegyensúlyozott, azt se bánom, ha rendszerető, az engem nagyon megnyugtat ám. A lényeg, szeressen! Most mennem kell, elnézést, de nagyon hív a természet!


CUKOR


Szia Cukor, látom, eléggé elfoglalt vagy, gyorsan feltennék neked egy pár kérdést, ha nincs ellenvetésed?
 

Hali, huuuuu az ott mi, egy macska, ja nem, az egy kutya, huuuuuuhuuu de megszagolnám! Hogy mi? Persze, persze, lökjed a kérdéseket kisbarátom!



Milyen volt a forgatás? Hogy érezted magad?
 

Várj, gyere már közelebb, jóval közelebb, még mindig nem vagy elég közel hozzám. Juhuuuuu de jó az illatanyagod, meg is kóstollak, nyammmi, finom az ízed. Hahaha! Mi ez a szag, oda kell rohannom, egy perc és jövök. Na, itt is vagyook, gyors voltam, nem? Imádtam a stúdiót, minden hol csodás és izgalmas illatok voltak, gyorsan körbe is jártam a terepet. Haha, de jó is volt. Imádom az ilyen feladatokat, mindent imádok! Ja, és az a videós srác, őt kedveltem a legjobban, muszáj volt megkóstolnom, jól megnyalogatnom, virsli szaga volt…



És hogy tetszettek a feladatok? Mi volt a legjobb rész?

Jó feladatok voltak, kafa volt az egész, a virslievés, az volt ám a kedvenc feladatom! Főleg úgy, hogy engedélyt adtak a csenésre, mert az tilos ám, sose tennék ilyet magamtól.



Elárulnád nekünk, hogy pontosan milyen gazdira vágysz?
 

Gazid, gazdi, gazdi! De jó lenne már egy gazdi! Baromi jó lenne, ha olyan lenne, mint én, szeressen mozogni, sokat, és simogatni is szeressen ám, mert minden percben odabújok, és nem hagyom ám annyiban… imádjon velem játszani, a labda a kedvencem, de az is elég, ha jó nagyokat sétálunk kettesben. Az sem zavar, ha házban kisemberek is vannak, kedvelem őket, olyan kis játékosak. Mi ez a szag már megint! Meg kell néznem! Mi, nincs több kérdés? Jól van, akkor rohanok is, viszláááááááááááááááááááááát!

 

Ha valamelyik kutyust közel érzed magadhoz, és felelősségteljesen, jól átgondoltad az örökbefogadással járó kötelezettségeket, akkor jelentkezz itt, ezen a linken, privát üzenetben.

Nagyon drukkolunk nekik!

#Barátok közt#kutyusok#gazdikereső#cukor#izgalom#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk